Mojot koga mu mirisa e streptokoka. Vo narednite denovi znam deka ke bide pun so zolt zelen sekret i grlo ke go boli.
Osanit orginalot samo vo Germanija go ima. Mene mi donesoa ama nema nekakva razlika, ne zabelezav nekoe podobruvanje. Vigantol vo najbliskata apteka vo Srbija ima, posleden pat od Presevo zemav. Inaku medov moze li da se kupi vo apteka direkt ili mora da se poraca? Cesto ideme nakaj Vranje pa vo blizina kade go ima? I od sto e tocno? Zosto isto mi donesoa domasen med od Srbija od soncogled kao bil mnogu dobar za respiratoren sistem...
Имаш на линкот погоре што го постирав, го има во Врање и пишува во која аптека. И состав, цена се има на сајтот Еве,да се редактирам дур можам
Inaku mislev deka za nekoj od Bomed zborevte sea ova nesto novo ama ako ke probame. Gleam ima i propolis i sprej za grlo. Moze i toa da koristi. Inaku za maticniov mlec. Neznam kolku e taka ama ko da imam slusano deka ne bilo ubavo da se dava mnogu maticen mlec na deca. Ako znae nekoj poise za ova neka pise.