Е исто на прстето имаше и се чешаше, а како помала имаше на нога. @Fenix05 и јас ќе ти одговорам Моето прво на 8 се крена на нозе на 13м се пушти сама, си одеше со држење на кревет ама не се пушташе и кога се пушти паѓаше, а второво застана на нозе на 12 месеци, на 14 прооде без еднаш да падне. Тоа ќе биде преку ноќ кога ќе е спремно
А што правиме со кинењето цуцли другари? Минимум една цуцла неделно кине, почнав за цуцли да работам. Цуца Авент и Бибс, ама почнав да зимам и од тие на ДМ, многу се поефтини нема споредба. И цевки на шишиња кине, крај нема со купување нови шишиња.
Oн не пие од цуцла, никогаш не се научи. Од цевка пие силиконска. Скина едно Авент и едно Твист енд шејк, сега има од ДМ. Каде има кај нас вакви, не е и на овие силиконски делот од кој што се пие?
Не е силиконско знам за какви викаш цевки прво од такво пиеа ама после година се префрливме на вакво. Ова е од тука на Амазон го има, ептен се квалитетни, матријал како термос нешто имаат, се расклопува цело и се мие во машина за садеви, ептен е долготрајно, а и не тече вода, јас пак со тоа имав проблем со други шишиња што ранецот беше цел воден. Mepal е иначе фирмата. Таму знам го нема ама некое слично доколку немаш како да набавиш.
Ама од овие не се влече, треба да дигне за да се напие така? Он до сега пие само со цевка и од стаклена чаша некогаш по дома. Од шише вака што треба да го дигне нема пиено, ама веројатно ќе знае.
Дали некој има искуство со Виранто 24 ч по симптоми?? Бебо вчера почна да му тече нос и да подкивнува, денес почна квалитетно и денес првпат му дадов Виранто (некои 24 часа по појавени симптоми) на кутијата пишува во идеално сценарио во првите 2 часа? дали џабе го давам или делува и ако следниот ден се даде?
Па шо не искористиш тоа што ги кине за да го откажеш од цуцлата? Само гласно размислувам, не ми се лути
Да се дига, кај овие е ок што не течи премногу како кај пример шишиња обични од продавница вода што се со цуцла, па ако не знае да се натопи цел, туку треба сепак да си повлече. Ќе знае сигурно
Давид го има ова и најзадоволна од шишиња форма е ова. Имаме и чаша со клин не капечка, ама дали ги има во продажба не знам. Тоа е нешто што мајмногу се искористи. Тема цуцла, уште една има читава и реков кога и таа ќе ја среди толку не купувам повеќе. Три ги среди на софи. А ова е на нук моментално и крај на програмата ќе биде
Ние имавме и дадов шанса на 2 и двете ми пуштаа вода кога ми беа во ранец... иначе лесно може само да го отвори ова шише, за разлика од нашево морам јас сама нема шанса. Бидете "среќни" што гризат цуцли, моево уште се става во уста, од бојци до гуми гризи и кака после ужас
Ми нема претечено во ранец. Се уште сам не го отвара. За сега јас сум супер задоволна,понатаму како ќе биде, ќе видеме. А за чашава утре ќе ја сликам,јас не можам да ја отворам за вода да му ставам. И од нив најмногу пие. Прсти ќе искршам ми се чини. Свекор, мм они отвараат хахаха. Инаку и моево се става во уста, боици не му давам. Сите ги гриза, еден ден му беше плав јазикот едвај го исчистив
Еве ја чашата, на хип е, изгледа сега одат гратис, порано ги имало и во продажба. Ама зло за да ја отвориш и ставиш вода. Јас затоа не ја сакам. Прсти ќе скршам за да ја отворам. Вака убава е ногу, не капе, само тече кога детето ќе повлече.
Ние ја имаме истата, кај нас дома само јас знам да ја отворам хахха вистина прсти да искршеш е. Ама син ми и оваа ја изгриза, е сега ако ја оставиш легната капи..
Ние имаме две вакви. И нас едната се растече, ама го буташе прстето и дали го скина силиконот кој ќе ти каже Ама и од таа што не капи си најде тој начин како да истура. Повлечува со устата и одма ја врти и она ќе си потече и престанува. И се така и ете ти баричка
Не се лутам помислив и јас ама не е одбиен од цицање уште. Не знам како би заспал/презаспал ако не е цуцлата. Си викав прво со доење да прекинеме, после и со неа.
И синко не ми е одбиен, ама ако ја искине ова, ќе биде прво цуцлата чао чао изгледа. За доењето не знам што ќе правам, пробувам ама хистеричен е. Добро е денски што укинав,ама ноќното мака голема ќе биде. Се мислам сенф да се мачкам, ама не знам зошто мислам дека ќе го излиже и ќе си продолжи да цица. Инаку веќе станува не подносливо. Има вечери ми виси на града. Исрпувачки е.