И јас мислам само едното, не двете наеднаш. Сепак пак консултирај се со докторот, може не сте се разбрале убаво.
@blessed.an или едно или друго, никако заедно. Блок макс е поефикасен за болка, само внимавај на дозирање.
Мајки синко повраќа веќе еден час но не обилно по малку и водичка како шлајмови ли што и да се а и еднаш поврати парчиња големи несварени краставица.(се извинувам на објаснувањето) Од што може да му биде цела ноќ го следев дека се мачи неможеше да спие убаво и сега од еднаш почна да повраќа.
Па ако јадел краставица, може од тоа да му е, тешка е за стомакот. Иначе има и стомачен вирус, следи ситуација.
Бевме на лекар плус е настинат. Пред тоа пиевме цефалекдин а сега ни дадоа сумамед сируп. Се нормално си прави освен што и да кссне повраќа но за жсл шлајмовите кога кашла не знае да ги плукне туку ги голтс и од еднаш повратува. Цица често сега др не сака да јаде.
Жени помагајте, Значи малиов имаше фаза на гризење ајде помина некако, ама почна да удира шамари поготово мене. Најчесто кога е нешто лут ама и и од онака. Повисок тон, фаќање за рака, објаснување ништо не помага. Што да правам да престане? Скоро 15м е
истово го пројдовме ние, два дена повраќање а расположен и со јаде. пробиотик и Ц давав само и редовно чистење нос за да не му се симнува надолу па да повраќа и од тоа. шлајм немавме.
Леле знам не ти е смешно, ама толку смешно ми дојде описов... И мојата е иста, знае да плесне, ама ништо не сум нашла да помогне. Само ја фаќам за раче и со остар тон и многу озбилна фаца и викам не, не така. Или ја гушкам силно и и покажувам така да ме стисне кога ќе има наплив на емоции. Мислам дека нема нешто што многу да помогне на таа возраст зашто не разбираат. Исто и гризеше, па престана, па пак, па пак сама си престана. Фази некако им се, откриваат што изнудува реакција и каква, па преголеми емоции имаат што не знаат како да ги пренесат и тоа е.
Синоќа стана во 01 и вриштејќи ко да плаче (без солзи само) ме фати за коса и ме корнеше. Дали заби го мачат, дали нешто друго е... ама стварно луѓе боли..
Mojot pa mnogu me kube. Koga se zaspivame mora za kosa da me fati za da zaspie inaku nemoze da zaspie. I toa kube bre pa uste ja vrti kosata po raka posle toa kako so vitleri da sum se vitkala sum. Boli ama se tesam taka pobrzo ke zaspie.
И мене малата знае да ме плесне, обично со двете рачиња директ во фаца И се смее, интересно и е, сака пак. Или ке ми ја фати косата и ќе почне да ме мота по лицето со неа И кажувам дека не треба така. Ретко го прави тоа, се надевам скроз ќе го искоренеме
Мајки синко синока во сон ми поврати..Денес цел ден добар еве сега пак и тоа обилно повракање незнам од што може да е..Сега заспа и гледам во носето што е повратил мруслчиња но се е со крв..Денес на два пати како пролив какаше но 2пати во рок од 12часа..Нема тт но челото му е многу жешко..Совет некој дали има некој вирус или нешто друго..Утре секако го носам кај матичната страв ме фака