Готвам јас во кујна, еве ја со сликовница - Мамаааааа, читај.... - Х, готвам сега, жешко е овде ќе се изгориш, оди тато ќе ти чита, и тој ги знае книгите - Нееееее, мамааааа читаааа И така за 500 ситуации
Јас му викам Мачки те не јале, дојди ваму да те изедам Пошто најубаво на свет вика Мама, мама, мамииии...
Не знаев каде па тука. За повраќање при возење освен Наусолвит, друго има нешто? 3 години во Јуни. Лижалчиња не лиже.. Да напоменам..
Јас што се изнаслушав за кај нас во град од градинките, искрено ми се повраќа и ми се иде дете никогаш моја нога да не пушти таму. Жими се некои приказни што слушав, револт се наполнив. Да не даваш вода на дете, да не моча. Да фанеш да не им даваш на нив на 40 степени, нездрави. Па и на едно на пријатели му се карале и го ставиле во ќош дека се помочало па детето следен ден стискање цел ден и каков проблем направи со бубрзите нејќете да знаете, се тужат со градинката сега, ама џабе. Абе се е од лудо полудо, па после ќе ми речат подобро им е на децата во градинка со деца. Епа ај поголеми знаат да кажат колку им е добро, ама оние од година што да кажат сироти.
На гости сме Мк, од 5 возрасни луѓе дома она не ми дава чаша вода да си наполнам, вц никако. Пишти вришти мама како божем ќе ја изеде некој. Може 3 пати да остави некој да ја гушне, а ги сака ама џабе. И наместо дада да се жали што со малово сум повеќе, малово вришти моја мама и не два да ме пипне некој. Внуката еднаш ја кренав и хистерија. Мм ми ја донесе на сред нокти правење, депилација неможам да закажам оти ќе ми се начукаат внатре и двајцата.