Совети и искуства од мајки за дечиња 12-24 месеци

Дискусија во 'Дете' започната од НаталиЛили, 2 јуни 2015.

1. LadyInPainting

LadyInPainting Истакнат член

Се зачлени на:
    19 декември 2023
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    219
    Кога престанавме со доење, на 15 месеци. Не дадов ништо после тоа, само вечера па во кревет. Пие малце вода пред спиење.

На LeL15 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Bubish26

Bubish26 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 март 2019
    Пораки:
    5.024
    Допаѓања:
    25.683
    Неколку пати се десило да ја фатам малава кај што сака да јаде мрсни бојци ама еве два пати последниов месец успеала да ги изеде. Вчера и денес каката и беше цела со зелена мрсна бојца, првиот пат од памет се извадив кога видов плава кака. Мајка ми вели има деца што јадат вар, лижат ѕид и као им фали некој витамин ама мрсна бојца нема чуено некок да сака :rofl: ова со витаминиве точно е? Колку е штетно тоа што она има изедено? Не можам да кажам колку количински пошо имаат многу бојци и не знам која фали ама каката и беше буквално ваква зелена :envy:

3. Sofi.ja

Sofi.ja Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јануари 2012
    Пораки:
    9.369
    Допаѓања:
    18.590
    Хахха те прочитав и ми текна на случката од вчера. Ќе боеа со брат му боенка,едно време големиот вика дека малиот јаде мрсна боица. Овој црвена лапнал,ама не му се допаднала,па почнал да плука на тепих. Дури му се згади ми го плазеше јазикот. После некое време гледа дрвена боичка и се смее дека ќе ја лапне,јас му мавнав игнор и ја остави:D

4. Bubish26

Bubish26 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 март 2019
    Пораки:
    5.024
    Допаѓања:
    25.683
    Хахах добро што не му се бендисале. Јас не знам како не и се залепиле за заби и како голтнала, мада за голтање е змија.