Dali otkako ste gi odbile od cicanje pocnale da jadat podobro vasite malecki? Znaci samo rucokot uspevam, drugo nisto... od se so jadese nesaka nisto. Neznam sto da napram veke so jadenjevo. Soveti? Dali ima nekoj skok na 16,17meseci?
Не пројаде моето од кога ја одбив, еве 5г и ма уште чекам да пројаде само ќе ти кажам дека денес беше на едно пржено лепче и толку.
Моето е на ад 17м сме ама исто има периоди последниве 2 месеца кај што не јаде баш, му растат 3ки и 4ки сега па мислам дека е од тоа.
Тие што не јадат, никогаш не пројадуваат. Ќерката 6 години што има моментално јаде помалку од синот на 17 мес. Ама она како бебе пиеше 90мл, а он 250 знаел да испие.
Тргнавме во 3:30 се разбуди на граница,малку во седиште ,па малку со таблет,јадење.... што се не пробав,не сака,сака напред да гледа,па плачки.Заспа дури во 14h во хотелот. Умрев цел ден,топло... Ауу веќе вака не,вечер тргнување накај 18-19 Ќе пишам на враќање како ќе поминам
Мојата е 2г уште цица,пробав да ја одбивам не оди.До скоро јадеше се,сега периодов само благо,дали и е топло па не сака,дали ја мачи некој заб пошто само ме гриза,дали е нервозна не знам,битно од дете што к јадеше се сега скоро ништо и само на цицка по цел ден