Е ме утеши...тепа по нас кубе ми косата кога ср налути и го скарам и уште тплку ср налути и почне да ме трпа гребе ...хаос
Мамички ајде да прашам до сега дома сме цело време боси. Се пуштивме полека полека од време на време сами да одиме ама некогаш бараме и раче. Е сега се мислам веќе заладува па неможе да сме боси со чорапки со такви доле се лизга пак па дали има некој искуство и ги користи Атипас чорапките како кондурки?? Дали да земам за зимоска да си биде дома со нив цело време?? Како сте задоволни? И уште ова пиеме вит ц и д3 омега на бабутол што да земам да давам друго молерс и каков витамин д? За 10 дена правиме 15 месеца
Во молерс исто има витамин д3, омега, витамин А и Е, ако давате од тие на babytol нема потреба да давате молерс.. Или тоа или тоа
Со тутифрути, ама искрено штом го гледа ми одбива... ќе пробам следен пат да земам со јаболко, некако со лажење и давам барем да го испие
Јас од јаболко му давам од сам старт, дури и ние со сопругот го пиеме, нема воопшто вкус на риба на почетокот, отпосле го осеќаш ахах. Инаку препорака за од јаболко од мене
Моево го обожава тути фрути уште сака дека благичко ама отпосле корне на риба коа ќе ждригне поготово..
Јас кога проодуваше му земав Атипас многу ми беа практични за облекување има висок рис син ми. Исто премеки се и се виткаат. Баш задоволна сум надвор ги носеше на суво време. Сега не сум во план да му зимам 15 месеци е исто ама си оди во патики, а за внатре не планирам да е во патики ќе му се знои ногчето по цел ден да е во обувки. Можеби би земала за во игротека.
Атипас се супер за само што проодено бебе. Синко носеше надвор и во градинка кога прооде. Сега веќе е со класика топлинки во градинка, патики надвор, дома по чорапи.