Дали давате некакви витамини на возраст од година ипол, како заштита од претстојните есенски настинки Давам само омега со д3( до кога се даваат, знаете?)
Омега до 3 години, д3 можеш секогаш посебно преку зима. За имунитет можеш дефендил, бимунал, wellbaby или само ц витамин
Ова со 4000 на сликата многу е за бебе. Барај со помалку. Имаш со 400 или со 1000 солдевит. Ако треба 800 значи две прскање од 400
Искрено неможев да најдам друго, во Зегин ми дадоа мислам со 1000 , не ми текнува .. дома ми се , најубаво е да праша ортопед или педијатар за сигурно Солдевит се супер, на син ми му давам
Па да обично кога препорачуваат кажуваат и од кои. Е сега ако не сака од тие може други ама да бидат со истата содржина
Убав ден мајки, во август правивме 2 год летото не ги давав, а сега од кои треба да користам и до кога ? Некоја да ми помогне како ги давате ?
Значи тоа 4000ИЕ/ML значи дека во 1мл има4000 ие. Една капка има 200ИЕ па рачунај според килажата колку капки треба да даваш @sani99
Убав ден мајки, во август правивме 2 год летото не ги давав, а сега од кои треба да користам и до кога ? Некоја да ми помогне како ги давате ?
Овие имаат премалку единици за 2годишно дете. Би ти препорачала да земеш молерс и д3 на солдевит. Јас дацам солдевит 1000ка со едно прскање и молерс 2.5мл.
Vo red fala ti. Ne go znaev ova. Samo sakav da I dadam predlog na clenkata deka ima Soldevit so 400 I 1000. Jas tie gi koristam. Dosega 400 sega od 1000. Ama tie sw privation. Ovie Plivit se na recepta mislam, moze I tie se podobra opcija
Нз дали е за тука ама тука ќе го поставам...сакам да земам машина за сушење ама стварно нз која марка...бев вчера сетек ми пафна у очи candy smart pro ...понудете и вие некоја од која имате и сте задоволни