https://mk.gorenje.com/proizvodi/perenje-i-susenje-alista/masini-za-susenje-alista/DRYER-DHLE802U-DHNE82-GOR/p/000000000020014507 Презадоволна сум јас, скоро година ја имаме
Na deteto mu izlegoa vakvi na koza, nekoj da ne imal slicno ? od sto moze da se? Kje go vodam na kozno ama vo medjuvreme da prasam
Леле мајки како се осеќам безпомошна .... нешто ја фаќа инат малата, не сака ни јакна да облекува а и со топлинки се борат со мајками за да соблече во градинка да облече патики.... значи сабајлево хорор беше, до зајдување беше плачењето и јас се развикав ( знам не требаше така ) ама никако не сакаше , сакаше да седне долу во кола па ја влечкав за да седи и пак пак одново.....баткото неможеше ни да ја смири, па ја седнав да цица и се смири па во градинка влезе без јакна..па таму заспа одма од што плачеше многу, ќе ја разбудат за појадок па после пак ќе заспие ... Колку се осеќам немоќно што не успевам да ја смирам, со големото немав такви проблеми.. Утешете ме дека е период Инаку ќе пукнам.. 15 месеци е
Мене ми личи на стафилококна инфекција, се става мупироцин или миробакт за почеток за тоа. Одете на педијатар и таму би требало да знаат да ви кажат што е и дали е воопшто тоа.
4та недела веќе со плачење влегува преку глава ми е искрено, 2год има. Сите деца се смирија моево уште не. Плаче се тегне, не сака. Налет искрено. Сите ме убедуваат да бидам упорна ама живците ми се при крај.
Мене ми спомнаа од мачка дека било на педијатар и едно масче ми дадоа ако не помине за некој ден да одиме на кожно.
Здраво мајки дали некоја од вас го носела детето во солена соба за да сподели искуство?Со оглед на тоа дека доаѓа период на настинки, вируси, грип прашувам дали престојот во ваква соба може да помогне и превенира?
Тоа од мачки е како круг, ringworm пребарај да споредиш. Ако има прележано сипаници може да е херпес зостер, мене на тоа ми личи, ама баш на тоа место на телото не сум видела да се појави, може грешам.
На која програма сушиш? Јас на cotton, ама во последно како недосушени ми ги вади. Не знам што е проблемот, сигурно и нешто друго имам изместено.
1. Можр да ре мачка т.с габично и се лекува со антимикотични креми...не ставај кортико бидеќи ако е габична тие ја влошуваат состојбата Дачи ја чешаат?
Ќе земам упат да го водам на кожно, само сега се измени не изгледа како на сликата. На тие места што се побели на сликата сега изгледа како некој убод. Има и на други места мали како брунчиња како од каснато од нешто ама гледам секој ден по некое ново.
Па нема утеха, а твојата уште е многу мала Јас сега мислам како што се приближува до втор роденден дури сега почнува вистинското шоу. Секако омилен збор му е "Не!"