На опцијата за панталони. Суви барут ги вади, бадка пеглани се сите алишта. Многу ретко другите програми. Ќебе зимско дупло сушам на таа програма и ми го вади скроз суво.
Мајки што давате за имунитет освен нели добра избалансирана храна Дете година ипол, дефендил сируп, алое, имунобор, виранто форте? Што ќе ми предложите за полесно да минат настинките. Инаку пие д3 со омега(овие до која возраст ги давате?
Едно знам: вироза без седум дена не поминува, единствено за време на настинка што докажано помага е вутамин Ц и парацетамол за температура. Сирупи од типот дефендил и сл, само ако секој месец се разболува и нема време кога да се опорави имунитетот од една настинка до друга.
Препорака од каде да земам чизми за периодов? 15 месеци имаме, два месеци како е прооден, не сакам тешки да му бидат..
https://k-k.mk/product/bosi-obuvki-za-prooduvanje-so-tri-vezdi-vo-kosmichko-sina-boja-kk-barefoot https://k-k.mk/product/bebeshki-bosi-obuvki-za-samouvereni-chekori-kk-vo-indigo-barefoot
Здраво мајки, што давате на дете од година за имунитет ? Оди во градинка и последниов месец 3 пати фаќа вирус,настинка веќе не знам ни јас што е.
Исто сме и ние од 1ви тргна 3 пати е дома...носо како почна да тече не е прекинат..последно цечаннедела оди се вп ред резултати...изгледа ќе си тече и ќе е така...знам по првото џабе е некогаш што и да даваш ќе тече , ќе кашла, ке пррекине и по една недела пак...зедов бимунал сируп да му давам и д3 што пие нз што друго колку е океу толку и не е таа хемија
Ja imam i jas istata, ama kako na @naturally vlazni mi gi vadi, probani poveke programi. A na pocetokot super bese. Inace nova mi e relativno, od pred godina i pol kupena. Ke probam sledno so pantoloni opcija pa ke vidime P.s. Filtrite se gore na vratata, drugi nema ko sto znam? Se mislev i serviser da vikam, pa da ne se brukam Inace na tema deca, si lizese krema za race, se navecera Gledam sedi miren kjiti, ja dokacil,katastrofa. Se nadevam ne "jadel" mnogu
Има уште еден филтер доле под тој на вратата. Пробај на панталони ќе ти ги исуши. На другиве програми веројатно не треба да има голема количина на алишта па затоа ги вади како влажни. Со помалце алишта ми ги сушела како што треба. Ама сепак на панталони е најпогодена.
Дечки генерација што сме 14м Што е со фазава лутење за се и сешто притоа плачење и фрлање по ламинат, цицање како новороденче..? Си мислев ќе пркне полесно ќе биде, ова бетер станува За јадење спиење не се жалам супер си е..Амааааа Плаче ако сам бутне од маса нешто, ако се сушат алишта на тераса ги гледа од прозор и плаче ако го прашам дали има мочки/каки, ако станам да земам нешто, ако количките ги бутне и му одвозат предалеку Како мал сам не ме влечеше за маица и не се местел за цице, сега во секоја можна прилика..4 5 пати на ден цица, градиве ептен почнаа да ме болат Врвот е што сите ми рекоа готово заби деф искачаат штом вака се понаша а 14м сме ќорав заб нема
10ти скок. Притоа, растење заб не е само надворешно, тој се движи и внатре во вилицата пред да никне.