Мојава на сред ноќ се исправа да оди по креветот се врти во круг за 360, лази, како ред бул да пиела.
Супер сум поминала во Хепи кидс онака на играње и Меџик Хаус на роденден со малиот на 18-20 месеца. Речиси и воопшто не влегував во делот за играње, ама и во двете ситуации немаше многу деца. Во гужва искрено во ниедна не би во пуштила, низ игра ќе го утепа некој ако не се утепа и самиот
Во littleland е ок, ама не е само да го пуштиш ако има други поголеми деца секако, мислам кај и да си. Сега на 2 и кусур годинки ја пуштив прв пат сама во Нест без да дремам таму, ја гледаше девојчето што работи таму, ама едно поголемо дете ја згазна ненамерно. Да се надоврзам за 2+ игротеки ако знаете за раат кафе, кажувајте
Kidly, savanna, kids avenue, во Џевахир молот најгоре има игротека за мали со песок да копаат, joyland има дел за дечиња под 2 години, woodland Накратко на овие ми текнува во моментов ахаха
Ќерката прележа на 4 години и одма се врати во градинка. 3 пати и препишаа антибиотик за 1 месец после тоа, јас 2 од нив и ги дадов. После си се врати во нормала, генерално претходно не се разболувала често. Не сум за чување дома долги периоди, ама после сипаници дефинитивно многу им паѓа имунитетот. Здравје сега малиот ми е 21 месец, кога и да прележе не планирам да го чувам дома ама пак не е многу болежлив, и да фати нешто друго не го сметам за страшно.