Мојов уште цица, бетер се понаша..за се има плачење, трескање глава, фрлање ствари, па дури и не затепува
Не само што е можно него баш е многу веројатно да е тоа. Кај нас можеби два месеци траеше тоа, цело време да ги држам, да се гушкаат. Гледај да и го дозволиш тоа, сепак огромна промена е, од имање начин да осети близина сега веќе нема и бара друг начин да се утеши. Гушкајте се, посвети и се колку ти дозволува време, и како и се друго, this too shall pass
Мојот дечко е 20 месеци и има 20 кила. Користев памперс премиум 7ца но сега се прави потоп преку ноќ, а нема поголем број од 7ца. Препорака за памперси за поголеми дечиња како мојот, морам денес да му земам
Babylino има 8ца гаќички. Ги имам видено во Веро (Џамбо), ама дали ги има секогаш, не знам. Еве и овде: https://viafarm.mk/p/6829/babylino-sensitive-pants-8-gakjichki-20kg-14-gakjichki
Женски кујна јас видов во Синсеј во Драчево пред некоја недела, нез дали уште има ама ете да знаете како инфо дека и на Синсеј има.
Шо е со 8ми скок луѓе? За се да се плачи и треска од земја. Спиењето ужас. Дремката преку ден ужас. Ништо не му е погодено. Неможам да го позанимавам со нешто ни 5 мин. Одма фрла и плачи. Ама буквално за се. Има ли крај?
Не знам во која тема да пишам па еве тука.. Точно 14 месеци сме, родена 36+1. Се уште нема ниту еден заб. До скоро бев лабава на темава ама веќе не знам што да мислам. Горе кај кецот десен што треба да и излезе со месеци има една точка бела може ја имала и цело време не сум ја приметила. Читав тоа се некои цисти ама наводни исчезнувале до годинка. Следнава недела сме на контрола. Има ли некој со бебе што подоцна извадило заби и колку подоцна? Фала ви
Најстарото бебе што сум видела да вади прв заб е 16мес. Да, касно е ако гледаме по книга, ама генерално не е никаков проблем. Дури и подобро е покасно да никнуваат, помалку време имаат да се расипат
Има, кога ќе заврши скокот единствен скок што ја држеше од прв до последен ден според календар. Ужас.