Мајки, кога им се враќа целосно апетитот после прележан вирус? Син ми беше со температура 3-4 дена, температура нема веќе неколку дена, меѓутоа сега носот премногу му тече и поткашлува. Ставаме спрејчиња и пиеме сируп, ама тажно ми е да го гледам без апетит, ни пола не јаде од она што јадеше, и на лик и на вага е подослабен. Од суплементи само Молерс и Д3 му давам.
И ние решивме да го пуштиме за 2 месеца во градинка,18 месеци ќе полни за 5 дена и мислам дека ќе биде подобро така,што мислите вие мајки
Ние на 17 ќе ја пуштиме, се надевам ќе биде лесна адаптацијата. Сакав порано, ама ете склоп на околности, лежевме во болница и одлучив вака.
Оо душа мала,се надевам сега е се во ред.Мислам дека ќе се навикне лесно зошто од одма не ги оставаат цел ден,само 30мин-1час,да почне да навикнува местото,децата и др
здраво ми треба совет синми од септември оди во градинка. моментално има 20 месеца. нонстоп сме со густ секрет во нос веке ни велат од градинка негователките дека тоа не е во ред и не е нормално. имаме испитано брисеви нема бактерија. чистиме со носко и солен спреј но неколку дена до недела ке е во ред после повторно. му смета за спиенје во градинка прекина да ја спие дремката што да правам?
Prasaj pedijatar dali moze da prskas septanazal ili operil za da se smiri. Vo gradinka neka mu stavat pernica a ti mozes da go mackas so expulmo pred odenje za da dishi polesno
Јас перам нос со шприц. Ако знаете дека нема бактерија, слободно можеш. Обично за 2-3 дена се чистеле таквите густи бели мрсули со перењето.
Од К-К користевме. И како чизмички за зимата и после другиот модел. Тие со патент што се на средина. Сега гледам и barefoot опции имаат, веројатно и тие се добра опција.
Секоја вечер туширање без исклучок , секоја втора вечер и коса (син ми има многу коса). Многу ретко се случува на трета вечер .
K-K во Сити Мол. Имаат како засебна колекција проодувалки. Јас имам и чевли и чизми земено такви, супер се. Сега моментално barefoot од кај нив користиме, и тие се топ.
Веќе сме 13 месеци. Пред недела-две не знам што се случи, ама кога и да шеткаме и да го задени некој, почнува со плачење и тоа што не се смирува ако не го земам. Како да се плаши, не знам како убаво да објаснам. Ќе се пикни во мене и плачи значи со солзи крокодилски. Период ли е некој што е? Не правеше вака. Во скок веќе не сме.
Ќере е залепена за мене, дури и со татко и кога ја оставам да мочам плаче по мене (а и него веќе не го гледа секој ден, претходно беше хибридно на работа, сега оди секој ден и може и тоа дополнително и влијае). Тантруми за свашта почнува веќе да има, особено за да ја паткам