Кај нас кога прооди убаво се среди спиењето не стануваше да вежба, ама после со 4ките и се случуваше да станува и да седи по 1 саат и више будна, да се буди со плачење или да сака да си игра. Дури и на дремката и влијаеше. Сега со двојките е истата приказна (да, извади 4ки пред 2ки ). Кај вас се е во ист период и сигурно затоа толку бурно и влијае.
Добро значи не ми е нешто детево неарно чим се дешава и кај други. Почнав да мислам дека нешто ептен и е утнат денот чим толку лошо спие иако си е дење весела и расположена. Е како ќе издржам ако трае ова дур извади и 4ки и 3ки не знам... Фала ви на одговорите
Ние како да се враќаме наназад, како да имам новороденче а не дете од 2г. Заспива околу 21:30 и спие мирно саат два кога како и после се буди по 100 пати, те со плачење те со викање, те нешто си мрмља, па станува се кара у сон итн. Ова веќе не се издржува, жива ненаспана и хронично уморна сум. Само ние ли сме вака? Дај утешете ме, регресија ли е, скок ли е што чудо е, крај има ли?
Мами, ова се појави на мешето на синко пред околу 2 недели. Не го чеша. Инаку сме 22 месеци. На што ви личи?