На купишта видеа низ Јутјуб што ги гледав и гледам децата мали се во Крокс. Арно ама јас не се осудив на дете да облечам. Едно што сметав дека треба да е ногата цврста и стегната околу глуждот, друго моево само трча(ше) и глава ќе искрши некаде.
На Ипанема сандалите ти ги препорачувам максимално, напред што се затворени, второ лето по ред земам, лани цело лето не ги соблековме.
Како овие земам јас цели напред затворени, ама има и еднобојни различни бои и женски и машки: https://www.dsport.mk/ipanema-ipanema-summer-xvi-baby-momchi-a-vozrast-0-4-godini-83756-bp348 Имаат штанд во Сити мол и Веро џамбо.
Има регресија на 18 месеци? Тешко ми заспива навечер, од скокот излеговме.. 7 станува, 7 и 15.. еднаш спие во градинка докај 1ипол, макс 2. Дома8, 8 и 15 почнуваме со успивање
Здраво. Ме интересира дали има некоја мајка што испитувала и знае , за интолеранција на глутен и лактоза, може да даде матичен упат ама дали до амбуланта на имунологија прво па после таму др дава за лаб. или може директно да даде матичен лаб.упат?
Може и во Биотек со упат од матичен. Нека следи во текот на месецот пуштаат термини. Иначе може и на имунологија се закажува термин во амбуланта прво.
Ve molam za mislenje i sovet, 14 meseci sme, do 1 godina ne gledase ic TV , deka ni doma nie ne gledame voopsto. Sega koga e zesko preku leto i ne mozeme da setame odredeno vreme, doma nekogas i zdosaduva i igrame razni raboti, no koga treba rucek da se spremi nekogas sedi place deka ne sum so nejze pa pocnav muzika od festivali nasi da i pustam po pola saat-1h maksimum ne sekoj den. Im pustate li i vie nesto na ovaa vozrast da gledaat?
Ние сме таа вораст и исто до кај година не пуштавме тв, сега пуштам некогаш кога ќе згусне бубабу на јутуб и песнички од фестивали мн сака..
Мајки совет за лосион за сончање со SPF50? Се изначитав се и сешто на интернет и на крај појма немам што да купам
Иста возраст е и моето. До година не давав, ептен ако не сакаше да јаде па тогаш, но сега му пуштам макс 1 час собрано во текот на цел ден. Се му брзо здосадува, вече ниедна играчка не го интересира а нема што нема..Научи рам сам сам да игра и пее, глава рамена.. Дадете предлог со што се занимавате вие
Bioderma photoderm pediatrics spray 50spf nie sme 9 meseci i toj go koristime top ee za lice telo sve