На одмор земавме вакви (за возрасни нормално) да ти кажам после ден на плажа баш ме креваа некако, а и измеѓу во цела бременост, настинка ова она и баш ми помагаа одлично штом може, ако припаднам нешто пак, да си земам од нив @le.soleil уживај па ти, стручна информација не ми требаше, онака чисто информативно да не знаеш, а и се надоврзав дека момците твои ги пијат некогаш и од онака како сок
А бе сум го мислела и јас тоа зашто премисла ми е да им давам кога ми бараат а не се болни. Ама не сум истражила нешто посебно на темата, па си викам да не ширам дезинформации. Иначе, после плажа не верувам дека може да шкодат, цел ден на жешко, веројатно е ок за хидрација затоа и пријатно ти делувале. Јас не ги можам. Сум пиела кога морам и не со кеиф, ама ја и генерално не пијам сокови освен вода со лимон и цедени домашни и тоа ретко зашто за една чаша цела кујна лом праам Затоа спијам со шише вода гушната.
Здраво мамички.ме интересира кога одите на одмор и ако облекувате од целосните купачи со долги ракави на вашето бебе дали одоздола го мачкате со спф или нема потреба
Мајки помош ние изгледа фативме коксаки од градинка .. вчера бевме на педијатар имаше вакви како на сликата на пеленска регија и на стомаче ни рече не е коксаки коксаки требало да има на раце нозе или околу уста… ама синоќа што да видам почнаааа и на раце и нозе да излегуваааат ситни се многу ама ги има . Бебево е добра за сега активна е си шета си оди си игра се смеееее . Сега за сега нема температура На вас ви личи ли ова на коксаки ? тие што имале колку време ви требало на детенцето за да помине ? Совети со што ги мачкавте и слично Фала ви
Здраво, дали некоја мајка има искуство со протеинска алергија на јајце (FPIES)? (не е класична со осип или гушење, туку со проектилно повраќање неколку часа по јадењето, завршивме 2 пати на инфузија). Ме интересира дали и по колку време пробавте да воведете пак јајце и во каква форма.
Zdravo. 2 ipol godini sme. Odime vo gradinka. Lani pievme sirup za imunitet na medex. Se mislam za sega dali istiot ili da zemam drug. Vasi iskusta,preporaki... Toj na medex ok bese imavme nekoi dkratki epizodi so tt no nisto seriozno.