Не беа био обични беа. И јас така им кажав ама рекоа не нема веза се во ред со кашите.Само едната беше, другата во не беше спорна.
@Annath izvini sto ke te zamaram, koga ke mozes odgovori mi. Morav tebe na zabar nema sansi da otideme Sega go navednav nadole i vidov deka pozadi dvojkata gore desno kako da raste paralelno uste eden zab. Na naslaga ne mi lici. Prst ne dava da mu stavam da vidam sto. Na taa strana ima i trojka i cetvorka. Sto bi mozelo da e? Izgleda rapavo kako trajnive zabi sto se no ne e dovolno niknato Edit. Nekoj drug ako ima iskustvo neka spodeli
Може да е екстра запче (ништо чудно и невообичаено), или пак дел од папилата што изгледа како заб, бидејќи е посветол од останатиот дел на непцето. А може и да е заглавено нешто од храна, што изгледа како да расте друг заб. Ќе мора забар да го види за да се утврди за што точно се работи.
A predlog kade? Nema da saka da sedi, nitu usta da otvori. Doma nam ne ni dozvoluva a ne na nepoznat. Rika, se vrti i sl
Не го однесов. Во моментов Систина ми е луксуз. Дадов далерон од 5мл и ја спуштив. Ќе контолирам вечерва ако крене пак утре во Ѓорче ќе го носам...
Еве нема температура сабајлево. Можно ли е од тројките да е ова се? Он и четворките ги извади со обструкција на гради и двојките... Зелени мрсули, затнат нос и грчи грчи мн. На гради не слушам ништо сега за сега. Задњи пат свиреше целиот.
Мојот исто така беше . една вечер темп грчеви зелени мрсули другиот ден бели мрсули и кашлање само. Плус уво го болеше и глава. Испадна вирус и стрептокока и мораксела.
Па мојот имаше стрептокока пред 4 недели. Примаше антибиотик и ја исчистивме. Го пуштив во градинка и еве за три недели па на старо. Ако има пак стрептокока и ако е болен не знам што ќе правам. Нема кој да го чува. Мора во градинка. Јас ко за беља сум фул од утре со работа. Не знам што ќе правам глава не знам кај ми е. Башка операција правев на непце во петокот имам мн голем зафат и конци и не смеам ни да го кревам. У превод алал да ми е.
Bakterija ke da e cim ima zeleni mrsuli. Namalen imunutet od zabite i fatil nesto. Nosi go vo ponedelnik za brisevi i ks
Ќе го носиш со стрептокока. Тоа е. Јас го носам зашто и така не ми даваат антибиотик да ја лечам. нормално било да ја има само да не спуштел тогаш се примало антибиотик. Мене ова многу ми беше чудно ама тројца лекари истото ми го рекоа. чим црп и леукоцити се ок нема антибиотик..
Мене па негователките ми рекоа дека сите деца се болни. Јас го излечив и па се разболе. Мојов јмаче спуштено на гради и примаше и вентолин и антибиотик за стрептокока,па антибиотик за грипот. Страва. Сега нема шанса да ми дадат, а и не крчи со градите... Мн се разболуваше оваа зима, ем најкритичните месеци ги седеше дома со мене. Ама тоа е. Ако го примат ќе седи во градинка. Немам избор...
Па не јаде мн,касна малце колку да се каже. Вчера ич не јадеше и тоа што изеде околу 12 го исповрати со шлајм.Течности мн пие, ама апетитот му е лош. Вечерта откако ја спушти температура скокаше и играше до 1 сабајлето. Сега не е нешто мн активен. Ама не ни лежи. Ич не знам што да правам искрено.