Znaev deka mojava ima golema noga ama spored tabelava po gore ispagja deka e Bigfoot za 2 nedeli ke polni 2 godini, US brojce nosi 8 ili po evropski 25 i i se knap. Sakav da i kupam nekoi lesni sandalcinja za letovo, e sega sakam da prasam, dali da i zemam tocen broj ili mozebi e po dobro da i zemam pola brojce po golemi. Patiki taka i gi kupuvam malce po komotni za da mozi da gi ponosi, da ne i se smaluvaat za 2 nosenja, ama pak sandali pogolemi shoznam. Sto mislite vie?
Мислам подобро да се пола бројче поголемки, ако се кнап одма за брзо ќе почнат да и излеваат прстињата или петата нанадвор.
Јас бодиња нарачав од tiny baby shop од фб. Оние што се сет по 7. И од картерс преку страната на крш, исто сет од 5 бодиња. И двете ми стасаа за 2-3 дена. Не се чека воопшто
Еј арно ме потсети од Tiny имав еднаш нарачано, топ се. Картерс нешто не ми се погодија последен пат незнам оти, сега не ми се ризикува Ногавиците се смалија и се развлече материјалот.
Мајки, ќерка ми е 16 месеци и 10 дена. Пеед 1 месец се пушти сама и почна сама да оди, иако повеќе на прсти е...Од тогаш се плаши...Имаше некпи благи падови на газе, па мислам се плаши и повеќе сака во раце. Некое слично искуство?
Не е сеуште спремна да оди. Така е кај секое бебе прво се пушта па следи една пауза каде мислиш детево никад нема да прооди и потоа преку ноќ ќе се пушти само и да оди. Не се секирај ич ќе видиш за две три недели како ќе протрча низ дома.
Од бутик Радост на фб ги нарачав, ноќта касно, другиот ден ми ги донесоа, по 150 денари беа тие на кратки ракави. Претходно имам нарачувано од Tiny baby shop, и двете се супер. Сега сменив дека од овие немаше големина од тие што ми се свиѓаа. А за бутик Радост да знаеш дека нарачав 12-18 месеца, одговараат на број 92, мојава носи 80ка и бајаги и се големи, ама ме мрзеше да ги мењам. Материјалот е супер, многу мек, ќе си ги носи здравје и следно лето секако купив уште од Ваикики
А знаете некои од оние што препродаваат роба на h&m по фб и работат моментално? Да имаат од новите пролетни/летни ствари? Имам нарачувано порано од неколку различни, сега сите ми вратија дека не испраќаат моментално или воопшто не ми враќаат одговор
Јас го шишав сама, со помош на маж ми додека малиот ми заспа денски во количка, јас шишав, маж ми држеше да не му пагаат влакна и да ти кажам по малку по малку му направив фризурче, фризер не ми е рамен
@hello-kitty.90 јас не би носела дете таму. Лудница е. Инаку да, цела фемина очигледно купила и веќе подолго време го немаат на залиха. А ова Галакси што зборите е тоа што е во Автокоманда и Маџари? Ако да, да одам утре, ама нема да и го давам одма. Многу одеднаш различни играчки ќе и дојдат и на крај ништо нема да ја интересира. Едит: Сега ја читам Бела дека и во Џамбо го има, ама ич не ми се влага па таму.
Бела пиша погоре дека садоперот е во Џамбо најефтин за да не плаќате дупло. едит: денес прв пат со шампон и миев глава. Леле кога врисна три пати се покајав што сменив рутина на бањање. Потоа со шаум за тело и плакнење со кофичка тушот штом го види врискот. Одвај ја избањавме, лом.
Каков хит е садоперов, дури се мислам резервен да купам од Џамбо за секој случај Иначе однесов некои играчки што не и се интересни веќе кај бабите, па дајте идеја што ново да купиме, мислам дека освен садоперот, со ништо друго веќе не си игра.
Е одма ке ја барам да ја купам, секако во двор цревото му е омилена играчка, оваа ке му биде на тераса фала
Ние еден саат во денот сигурно играме со топки. Има на чико гол со музика и кога ќе влезе топката свири. Оддамна играме али сега е на идеална возраст и она пуца накај гол. Ако има интерес со топки е добра идеја ако не воопшто не земај. Исто секое утро ги редам куклите и мечињата и она ги рани, им дава млеко и вода. Ако има интерес за кукли и мечиња е убава игра динамична со зборење и делување. Мали животни се исто така дел од оваа игра и со нов правиш приказни и имитираш звуци. Овие подоцна ќе бидат поинтересни. Овде помагаш во игра. Остаток се ситните игри со коцки, чеканче, развојни играчки кои ги игра во детска исто одземаат еден саат во денот да седи на газ. Вака некако изгледа тој дел од денот кога можеш да одмориш
Само мојата ли не седнува на газ да се заигра? Па и 1ч? Научна фантастика Омилено и е миалникот, миалникот во тоалетот и цревото надвор. Вода, вода и само вода Туку имав друго прашање.. Што правите кога ви одат на нерви? 3,4дена по ред ми ги испитува нервите. Бара сок, и давам, пие 2 голтки, ја врти чашата и шплус на плочки. Вака 2,3 пати во денот.. Давам солени стапчиња и смоки ги врти и ги истура на земја. Најтрагично е што додека чистам она плаче....