Искочи и третата тројка почна да јаде значи уште утре последната и куртул! Преживеавме екипо идеме на петки
Околу две години. Ама кај мојава сигурно порано ќе искочат. Само нека ми дадат месец дена барем пауза да се соберам
Нас сите заби ни искочија релативно рано. За 1 месец прави 2 години, уште ги нема. Сега почна да дава некои знаци за заби. @FreeMind ќе одмориш, да. Ама само од заби.
Извини што ќе се вмешам,мојата со тројките многу лошо помина,со намален апетит,вриштење,температури,хорор е мал збор. Петките излегоа сите во рок од месец и пол,првите заби со кои не крена температура и јадеше нормално. 2 год.и 6 месеци е.
Ја немам јас таа твоја ѕвезда малечка али убаво ми е да читам дека ете можеби со овој кошмар и заврши епизодата заби. Тие што немаат тројки можеби полесно ќе поминете од нас во секој случај. Ама еве ние дежурните јас, Лаки и Хелоукити плативме за сите Од прв ден дежурни тоа е таа прва линија.
Значи 3ките досега нешто најтешко што сме поминале, уште не јади, ко некое пиле јади ама ќе надохнади после За 5ките се надевам дека полесно ќе биди и тие се веќе набабрени
Zdravo majki imam edno prasanje. Malata veke dva dena e so tt 37-38.5 denje noke, drugo nisto ne i e nitu kasla, nitu kiva , nitu nos i tece. Vcera i izleze i poslednata 2 od zabcinjata a nekako kako da i e nababrena i edna 4. Dali e mozno od zabite da ima tolku vreme tt i da i se kacuva do 38.5?
И моето пред една недела имаше цела ноќ тт до 39,наредниот ден само еднаш качи до 38 и толку беше. Ниту кашлаше,ниту црвено грло,ниту носе затнато,ништо. Правевме кс и црп беше 73,па матичната му даде Панцеф да пие 7 дена. Му излегуваат тројки, дали до тоа е или не,не знам,досега никогаш не кренал тт при излегување на заб. Можеби има некој друг вирус,покрај Короната . Екипо ноќеска се разбуди милион пати,таман заспијам,еве го Ми идеше да го џитнам од тераса Па ај да не сум до толку улава,си мижев цела ноќ полуседната на спална и потпрена на наслонот со голи гради и само чекав сирена Ме уби веќе детево,ми иде забите сама да му ги извадам од што не се трпи. Ако ми е кенкав и вечер пред спиење,ќе му дадам пола доза парацетамол. Стварно не се издржува.
Јас сум завршила вчера, денес ќе почнам Да се пофалам го истриживме Гого со брат ми, јас го држев в раце, надвор го стрижевме, плачеше да ама не беше многу страшно, дури при крајот се смири...сепак стресно беше малку ама мораше веќе мн почна да се поти, сега стрижење пак в лето
Супер. Слика чекам да го видиме дечкото. Мојата јако а дрма sleep regression. Се ни се поремети. Преспива 2 пати , се успива само во раце
Да ти ја пуштам мојава. Вчера заспа регуларно во 20 и 30 и за 15 мин се разбуди и после дури во 1 по полноќ. Ние заспавме, таа уште ровареше низ соба. На крај виде не виде легна и заспа од досада.
А ти што мислеше зошто плачеме на темава од време за себе? Под 22 не е ни во план да легне. Не со една дремка, без ич, сто, никако не сака да спие. Ама фала богу прилагодувањето во градинка и оди одлично и од утре со појадок од 8 саат до 11. Така да утре ќе си трчкам безгрижно, ќе појадувам во апсолутна тишина ќе слушам музика со нозе кренати во вис. И потоа ќе ја земам. Од следна недела со преспивање до некаде 14 час ама ќе ја оставам до 16 зошто гледам дека таму е поисполнета него дома. Едноставно не сака да си иде се влече по паркет. Мерак жив. И јас сум била таква само дома да не сум идела никако дома. @Spidy знам знам
Хаха, е беее Фри беее...конечно ќе си го добиеш твоето време за себе, поборнику еден, извојува победа Леле леле, мераци ејјј... по кој редослед, теретана, нокти, коса, шопинг еееенд ол овер агејн, или не баш?? Добро, добро, сеа тоа ми текна прво Оф оф оф, абе ќе позелениме од љубомора Па седната, распослана таму во некој од тие паркчињата шо се од земја да лижеш и јадеш уредени, средени, ко од бајка..па си читаш книжуле некое, до тебе црешки, макијатце или мохитце, ма може и едно и друго, ејјј се' може!!! Па, после ти текнува ѕиркаш на саат, тоа да ти било само 12,13ч. а ти си мислиш најдолг ден на свет, а тек уште 3,4 саата се само твои... Па, си мислиш како и мужево да го убациш во попладневнава шема ( ма во целава шема) знаеш... ех.... You lucky lucky b****......beautiful мислев бе Фри маче, морав, ја би вака играла . . . Се да се навратам и кај мене малце...моја реалност, еднава само леб јаде, лебарка е, ќе ми се напраи каца а убаво е пустото леле ич нејкам прасе да се напраи...одбива каша ручек, да да уште блендам иако она се со парчиња јаде кога јадеме ние обавезно мора да проба...а треба они да јадат кашата таква блендирана ја макам у леб и и ја давам , ја јаде без проблем...дали има аверзија кон лажица детево не знам...Како да ја одвикнам од лебов, дајте чаре??? Др. шо да се пожалам...навечер пак има будење ама не е страшно...не знам веќе си занимации шо да се праи.. @FreeMind ми рече до 14 м. шо и да купам, бесцелно ќе е..епа за 2,3 дена праат 14... шо значи веќе да преминеме кон следна фаза, корисни занимации...некако план и програм?? поздрав до сите