У тандем е со 10ти скок? И јас се припремам... Патем, уште 10 скок, регресија и после сами си се чуваат нели? Дека апликацијава завршува со 10ти скок значи даље се е песна
Скоковите ми се мачкина кашлица во споредба со тантруми. Или истото е? Покрај нејадењето и заби, памет немам што е што. Битно вришти и се дере.
И мојов почна со некоја припрема за тантруми. Вежба изгледа. Ако не му е по таман мава глава од нешто. Ама не силно си се пази. Мислам тоа е. Врвот го нема достигнато уште, ама на волку вежбање сигурно ќе биде беспрекорен
Да не биде вратете се скокови, се ви е простено. Ние го испративме 10ти лигав скок, ама не ни цвета уште ништо де... Сеа без апликација тераме.
Све најлошо . Купи си алкохол во изобилство @The Unicorn Да не се жалиш, ќе те тагнам. Скокот и регресија ти се раздвоени. Да не ти биде досадно @FreeMind Жено мааа. Мочамм
Ааа, нема кај мене така. Се директно Не, стварно. Ќе мислиш дека скокот е нешто најлошо што ти се случило до сега. И така е. Се после тоа е уште полошо
"Се буди ко да касни за на работа " Така си ме изнасмеала нека ти е алал мака е таа да не промакне нешто да не направиш нешто без неа иста е и мојата вода стои она не стои
Јас ги варам и давам за доручек со овес или просо (кајсии сливи о брусница) незз може грешам ако има некој поупатен нек ме просветли ние сме 12 +
Генерацијо незнам дали сме у скок, моментално пола ден без мене е супер, а си дојдам трасформцијасамо вришти и нон стоп во раце, во раце кога јадам, во раце кога одам у вц...е до толку. Штом го спуштам на земја почнува да плаче. Плус долу една двојка и пола четворка горе. Таман намаливме цицање забите пак не пореметија. Едвај чекам да му пораснат забите, аман веќе. Друго арни еве по дома
Страв им е да спијат да не пропуштат нешто @MilaSs12 на какво скокање мислиш? На неколку пати скокање на спална и во креветче?
Било какво скокање. Дека велиш скока додека не се измори. Со секој скок, стапалото се криви на некоја страна, а за неоформено стапало, тоа значи искривување. И јас го оставам во креветче за да одам во веце на 2 мин, ама ништо повеќе од тоа. И не како анимација. Ова е совет од ортопед.
Свеки гледала некоја емисија на телма, со психолог ли педагог ли незнам, кажувале дете на 2 години требало да знае 200 збора најмалку. Реални ли се тие? Сега за скоро здравје сме на контрола, нека кажат @Ava.84 @FreeMind @Kaetana што кажуваат педијатрите во Германија на оваа тема. Што прашуваат за говорот и сл.