Јас веќе имав донесено одлука тогаш... ТАКВО дете имаме и сега што да се прави, онака буквално животот ми се скрати, а две се, близначки... второво во тој момент престана да постои за мене... бевме на психолози ( СЕКАКО НА МЕНЕ ЕДНО МИСЛЕЊЕ НЕ МИ БЕШЕ ДОВОЛНО, ИАКО ТОА МИСЛЕЊЕ БЕШЕ ДЕКА ДЕТЕТО Е ВО РЕД АМА ТРЕБА ТЕЛЕВИЗИЈА ДА БАТАЛИМЕ) и така си полудев скроз тој период иако кратко беше, ФАЛА МУ НА БОГА! Да не се навраќам ама благо речено се мрднав, мислев дека престанав да живеам за тој краток период.... да не чува Господ само, што повеќе интеракција, игри, муабети и без ТВ, се ке биде во ред...
Мајки и јас да ве прашам нешто син ми ми се смени во овие 2 дена од супер активен денеска беше ептен смирен се плашев да не е болен и ако беше настинат ама му помина мислам, исто така го смени и спиењето спиеше од 20 и 30 ноке до утре 08, и дење спиеше од 12 до 14 ама веќе една недела заспива и дење и ноќе касно и станува касно, заспива 00 станува во 10 и дење спие во 16, има место за паника што е толку смирен, замислете прв пат од 22 месеци што е роден јас усисувам без проблем а тој гледа во моб. Се плашев, да го однесам некаде? и многу слабо јаде. Некој совет. Поздрав
Се плашам од тоа што драстично се смени еве и денеска е таков, со играчките што скокаше сега само легнува и седи, само да споменувам ги зеде и последните 2 вакцини пред месец дена се плашам да не е до нив ова промена.
Не бе какви вакцини. Јас мислам дека е нормално. Моево дете еден ден е кемкав неможеш да му погодиш ништо, друг ден е мирен. А ти за да не мислиш јави се на педијатар. Тоа што лежи нема врска. Не ти возвраќа на контакт ? Не те разбира ?
Јок. Ме чешаше мене од самата помисла да имам на себе маргарин Ни мраз не даде да му ставам. Ќе ја земам маста од фризи дерм.
Се консултирав со педијатар рече нормално е ама мене пак не ми е душата мирна затоа што преку ноќ се смени како друго дете да е, му направив и крвна слика затоа што беше настинат, се плашев и за железото ама добро му е 19 , и леукоцити му се високи пишува до 10 илјади а кај него се 12 ама рекоа дека кај децата нормални се , не знам веќе што да мислам, беше ептен немирен и ако се нервирав што не слуша ама пак го сакам така барам знаев дека ништо не му е. Навистина се плашам од ваксината. Поздрав