Не тврдам, само не знам што да кажам и мислам. Наши пријатели го носеа детето кај 2 ортопеди, за некаков проблем, и им кажале 2 различни мислења. И двајцата фалени, стручни итн. На кого да веруваат?
Значи заклучок само Мила да ја слушаме пошто она се знае, ортопеди и доктори се небитни Неможе да кажиш НИКАКО, а притоа сама да си го измислиш тоа. Поздрав.
Јас ги користам истите патичиња, топлинки, обувки од првото дете на второто и на третото, прв пат сега од вас читам дека не се користат од едно на друго дете Немаме апсолутно никаков проблем со табаните
Јас користев обувки од големиот за малото, бар оние што беа зачувани. Ама како расте, му купувам нови, оти во првите три години пократко време носат одреден број, па имам позачувани обувки, што не е случај со чевлите после 3-4 годишна возраст, оти побрзо ги кинат колку се поголеми, особено дека моиве нонстоп се надвор, низ двор и бавча, а немаат баш по десет пара патики.
Кога сме на тема обувки... Кај да најдам лесни и тенки патики за летоска? Е...и изборов што го имаме, ниедни не ми се свиѓаат. Ги има некој овие?
Не ми е убав тој на слика. Повеќе мерак ми прави тој од џамбо, и поефтин е. А славината како на Џованти беше
Не чекај многу, оди купи, ќе останеш без садопер. Може ли некоја да стави слика од патики за проодување убави?
Утре у 10:00 ги зиам сите и ви ги шиткам после дупло. Бизнис план. Мене тој од Бубамара вака на изглед поквалитетно ми личи. Ама ја разглабивме за садопериве...... @0ли Nike Tanjun ако успееш да ги најдеш или нарачаш од негде.
Мислев од странство негде. Инаку у спорт вижн само лилакови. И слаби се и тие со бројчиња. И по официјалниве најк низ европа брзо ги снемува. @AlicaInWonderland ги наоѓаше од негде и си плаѓаше царина ако не ја мрзи нека не потсети од каде