Ја мислам да ја тагнуваме @BabyT* у врска со садопериве дур не збудали и избрише и акаунт и фемина и се
Најк танјун најдобар избор ама виолетови и 18 или 26 број. Инаку стар ранер 2 и револушн 5 ги имав и се супер. И адидас имаат убави модели ама не знам какп да ги бараш, не сум купувала за синко.
@0ли Јас прво ги сакав овие и кога отиде мм да ги земе, случајно ги видел тие што ги постирав во другата тема и не згрешивме. Ептен се убави, одма се навикна на нив, надвор си оди без проблем и на нога ептен убаво стојат. Еве ти во спојлер споредба. Ги земавме тие лево. Спојлер
Јас баш вакви му купив на синко прв пар. Најлесни беа од сите што ги фатив во продавница. Супер одеше во нив, и Антоније кажа одличен избор за први патики. Вакви како твоите не видов, само со лепенка адидас имаше.
Јас не ги видов ама мм рече и двата пара биле лесни, само Адидасот помеки биле напред и поевтини за 1000ден Инаку, топ се и двата пара. Јас бев за Најк зашто поубави ми се на изглед ама и овие одлично му стојат. Како и да е, често ќе менуваат обувки, битно да се како што треба.
На 3 месеци менуваат. Од 12 месеци носи патики, со 22 почна, сега носи 25ка. Сите ги купив за околу 1000 1200 ден, штом видам дека се на попуст порачувам поголем број. Би купила и адидас ама не знам за број да се ориентирам па се најки земам.
Мислиш направено ад? Може да се чува во фрижидер макс. 24h, пред употреба да го загрееш у греач. Јас никад не сум го практикувала ова. Ако мислиш на кутијата со прашак, ја чувам на собна темп.
На кутијата мислам. Го користам само за мусли и овесни кашички, повеќе од пола го фрлам по 3 недели, помали пакувања има ли? Сега е многу топло па го стаив во фрижидер, не знам дали е погрешно.... На лето кај го чуваш?
И на лето го чувам на собна. Ако можеш да најдеш ready to feed formula у шишенца може поише ќе ти се исплати чим користиш ретко.
Слабо на хип се наоѓа нешто овде. Козметика воопшто нема, по некоја кашичка само наоѓав, од 2 различни вкуса на мусли има само еден, барови има само повеќе вкусови и едни грицки. Никаков избор на хип немам. Фала ви женски, ќе разгледам други опции.
Најк 25ка = 14 цм. 25,5 = 14,5 цм. 26 = 15 цм. Адидас 25ка е 14,5 цм. 25,5 = 14,9 цм. 26ка = 15,3 цм. Кај нас нема ни број ни меѓуброј. На спорт вижн 22ка е 12,5 цм.
Колку часа ноќе спијат вашите 15 месечни бебиња? И колку дневни дремки имате сега? Мојот спие само 9 часа, заспан во 9, буден во 06:00
Синко за проодување ја имаше најкот и трчаше со нив. @0ли @Jana06 пиши кога ќе ти кажат дека го имаат инќе нарачаш, се мислам да му земам. Вчера му земав правосмукалка и атракција му е.
Ланските во Џамбо беа со пумпање вода за дете не е воопште практично. Овие се добри затоа што врте и тече вода постојано. Ви знајте дека не се брише профил и сеа мајтап
И мојот од 9 до 7 во просек спие. Со 1 дремка од околу 2 саати. Кога спиеше преку ден повеќе исто саати спиеше вкупно само распоредено преку ден повеќе,навечер уште помалку. Од кај зема правосмукалка?
А прооден е? Ако не е, не купувај уште. Чекај да прооди, ќе има период од еден месец додека заоди стабилно. Плус топло време е. Најубаво е бос да прооди. После ќе му купиш. За по надвор земи најобични онакви меки. Колку дс не е бос. Сигурно не го паткаш по улица.