Јас пробав со фрош, вениш, селски сапун, сјај дури и арис. Ништо. На бели варикина вади само. Туку, зашто бејбитол уште користиш. Земи молерс, ем подобро ем поефтино.
Пробај со сапунот од ДМ за флеки, мене со него ми излегуваа прво убаво да се истрие, па да поседи 10 мин со него па во машина, додека беа мокри сеуште се познаваа малку но кога ќе се исушеше ги немаше.Ретко некогаш не ми успеваше најверојатно во постапката сум грешела(само знае и да избледи бојата на алиштата од него).
Молерс се исто како ампули? Па не знам, од бебе кога ми ги кажаа цело време тие ги земам. Пробав и со сапун и со средства разни и со доместос и џабе Туку кажете од каде земате гуми за пливање за малите?
Молерс е сирупче во стаклено шише, со мерилка иде. На деца над годинка мислам по 2,5 мл се дава, не сум сигурна. На големава и’ давам, ама она е 3+ и пие по 5 мл. Инаку, има разни вкусови, мојава најмногу со лимон го сака. На малата сеуште давам Бејбитол и јас, да го дотрошам последново пакување и ќе почнам Молерс и неа да и’ давам. И НЕ смрди на риба, што е огромен плус Гуми за пливање најдобри се на Интекс според мене, имам 2-3, супер се покажале. Ги има низ продавнициве за деца, а и низ поголеми маркети можат да се најдат. Ако не успееш да најдеш, на Битпазар кај полицијата во Атлантис (огромна продавница за детски играчки) 100% има
Молерс да, над година. По 2,5 мл. Околу 1000 денари е, а имаш за скоро три ипол месеци. Од лимон е најубав. Не смрди на риба ич. Јас во овесни сабајле со бекутан сируп давам. Морам така Гуми, базени и се за плажа во џамбо имаш. Штом влезеш, се е на купче.
Лимонот не е киселкаст? Јас сакав да земам од лимон,ама од страв да не не го прифати, пак земав од зелено јаболко. А се мислев и за тој новиот тути фрути
Вкус на масло ми има само. Мирисот е на лимон. За разлика од бејбитолот Порано чисто го пиеше. Ама знаеше да плука, па вака сигурно го лапнува Уште не бара
Пишав баш вчера во темата за скокови првата недела кога влезе во скокот беше раскенкана,и во гормот 2 дена беше страшното вака во глобала океј е,освен што не сака да јаде ништо а друго ново ЅЕ научи да прави и живи радости е, се крие со рачињата и ѕирка,насекаде се качува оди по гарнитурата,вака за раче оди за една рака фатена,во огледало да се гледа неделава и е најинтересно си збори со огледалото и се радува многу по жива е и многу повеќе не разбира што и зборуваме за разлика од предходниот месец каде е мачето,покажува...ајде да се бањаме лази до тоалет одма,ајде да цицаме ме соблекува одма и така кај вас што се дешава ? едит (со големата памтам дека најтежок ми беше 9ти скок) ќе видиме со ова..
Не иде да не споделам. Го земав садоперот денес. Веднаш го пробавме и јас бев нестрплива. Внатре у соба на плочки! Бебе воодушевено. Мирно и спокојно си играше некои 40 минути. Си ги миеше садовите еден по еден како право домаќинче. После почна да ја врти чешмата за водата да тече на плочки, да ја брца главата под чешма и проба да влезе со двете нозе во садопер да се бања он. И знаевме дека е доста за денес Го заматкав некако и му го скрив. Мокар беше до пелена. Супер е! Ние го препорачуваме А да, ќе имате плус садови за миење и сушење. Спојлер: Спојлер
Да се надоврзам за Молерсот, абре луѓе како не ви мириса? Мене ми е одвратен, само од тој со лимон имаме пробано, се прашувам дали е повкусен Тути Фрути А и почна да ми го плука, па цела кујна смрди неможам да се дочистам Кажете во храна ви го секаваат?
Го користев од јаболко, и од лимон. Тој од тути фрути не мириса ама ич. Скептична бев ама реков ајде последна шанса и ми се исплати. Ме убедија во зегин
Да ти кажам нека заврши ке видиме што ке еново.. Иначе знае каде се многу работи, куче, крава, гребле, топка итн.. Јас го прашам каде е пример топката гледа накја неа и оди ја зема и ми ја покажува... Ам ам почна да кажува за ручање, разбир повеќе работи.. Науивме и пољупче да правиме... Повеќе разбира играчките за што служат па после скокот ќе видиме што ново ке кажи или покажи
Мене не ми го осеќа во овесни со овошје @The Unicorn Мојата во обичен садопер и лавабо се топи. Значи ич да не купувам Еве доказ