Не е лошо да препорачате перници тие што веќе имате купено. Јас сакав сега да му земам некоја додека му тече носето ама немам разгледано никаде. Супер му е вака, не планирам сеуште да ставам додека не побара сам. Мислам дека сите бебиња ја имаат таа фаза кога легнуваат на нашите перници и мојот од мал почна и му се случува и сега.
Синко веќе ја користи перницата, се на неа спие ама 22 месеци е. Од 18 некаде почна да се качува на мојата, пред тоа во креветче спиеше и не приметив дека ја бара. Потоа забележав дека денски кога спие во дневна се качува на перницата што го градам. Кога ја купив во прво време не спиеше секогаш на неа. Некогаш да некогаш не. Ама еве 2 месеци се на неа спие. Дормео трослојна имам и спие на 1 слој, тој брановиден што е.
И моето има дормео трослојна. Ама ѓабе е еве а има мрсоли и а ја легнам станува не сака на неа. За вакви работи уште ја користам перницата под агол што е.
Ние ја имаме дормео трослојната веќе 3 месеци ја користиме и си спие. На почеток ќе спиеше неколку часа после не ја сакаше и му ја тргав но се навикна. Почнавме со едниот слој па со вториот, пробав и со третиот слој но многу висока му беше и му го тргнав.
Доев првиот месец,мојата не беше некој цицач,само еден подој имаше,ако можеше и тој да се брои,две секунди цицашеПо препорака на др.ја прекинав. Со лесно
Со лесноо, сум слушнала дека некој доктори велат да се прекине, некој се за да се продолжи со доење, па дури ако уште цица првото и двете наеднааш кога ќе дојде бебе. Шо е правилно не знам. @MilaSs12 мајка, овај Б комплеткс го користиш? Знам дека си задоволна, па го зедов и јас ама малава од шприц не го сака, дали го редиш во сокче? Пишува 2 пати на ден пред јадење ај натерај ја. Без сируп не не бива дефинитивно.
Со лесно да си ја износиш бременоста. Може да доиш, нема никаков проблем од медицински аспект. @Kaetana може да потврди. @Chanell* доеше неколку месеци додека беше бремена. Сори ако сум грешка.
Другарка ми доеше цела бременост, од кога се породи ги доеше и двете заедно. Консултирај се со доктор најдобро. Со лесно
Да, од тој испи една доза, сега зедов б комплекс од истата фирма. За деца над 3 години е, аптекарката кажа дека ако не е алергичен на некоја состојка, нема проблем. Давам по 3,5 мл. Јас давам со шприц на сила. Јас го држам маж шприца, или и сама. Па сега почна да го сака, не се лути веќе толку. Што ако пие сируп, деновиве ништо не сака да јаде. 5 лажици супа, 10 кикиритки, 8 јагоди. Тоа е појадокот.
Сега и синко е така. Цел ден го молам да грицне нешто. Смоки 5, чоколада пола, леб, компир. Само што изеде 4 залчиња мусака.
Дали може некој да ми сликне шишенце Молерс и од двете страни? Купив денес прв пат ама не приметив дека пишува за деца од 3-9 год. па ме збуни малку.
@RAK91 Доев само првиот месец, во 5та недела од бременост ја одбив. Незамисливо ми беше новороденче на една, дете од 2ипол год на друга града да ми виси. Сметав дека и е доволно веќе. Познаничка пак цела бременост ја доеше поголемата ќеркичка, без проблеми. Консултирај се со доктор сепак..
Ајде ке биде весело нека се угоде Јас имам читано дека може да се дпи доколку се се одвива во ред во бременоста има жени кои дуру и тандем дојат само напред
И мојата исто. Мм вика, не јаде кога цел ден и нудиш нешто @Amore.Mio Од 6 месеци до 3 години е доза 2,5 мл.