Јас му ставам од капките од оригано, 1 година е. Носот истиот ден намали да тече, гласот му се враќа и намали со кашлање. Да знаев одма да го земам.
@marchi-cool нас ако не се лажам софи ни ги препорача тука. Користев ни помогна, но исто навечер за спирње редев и лепенка од ментол и еукалиптус. Не држеше неколку дена. Со помин
Ние. Ништо не помага, можеш само да го гушкаш и да чекаш да престане со плачење, зашто барем јас што и да направам џабе е и не се буди. Едит Прочитав дека температура ти кренало.. Лесно да поминува.
Добро може некој да ми го објасне феноменов зошто алиштава од син ми мирисаат на риба? Еден период ок беше. Сега од кога затопли пак истото. Сменав ариел ,семана,бекутан, со наш детергент пробав џабе. Или да изгуглам
Сите го испофаливте, имате двор или внатре ги оставате? Имаат луди идеи или само си мијат? Пошо познавајќија Нина ќе ужива ама во полнење чашки и истурување на паркет затоа се мислам уште дал да го земеме.
Каде може да се најде садоперов гледам ви играат децата па да видам синко дали ќе игра( се надевам бидејќи сака вода и тањири, тенџериња такви ствари)
Во Џамбо. 800 денари е. Еј, овие со дуќаниве читаат форумов. Наеднаш сите набавиа садоперчиња @NewMama Омега даваш?
Нема врска двор или стан малце топла водичка и си врти чешмичката топло е сега времето и да се накисне ништо страшно и да е дома постели му пешкир ќе си шлапка Од луди идеи денес стапалата си ги миеше под чешма интересно му е
Синко уште на суво го користи. Кога ке открие дека може и вода нема назад. На тераса ке го користи, внатре се ново, ке направи хаос. Познавајќи го цел стан ке биде лом, не помага пешкир.
Да се пофалам, и денес со јадење е супер. Одсабајле појадуваше супа, па јогурт пиеше, неколку залчиња јаболко, јајце варено, титем и сега спие. Ке му правам ручек од пилешкото што го имам замрзнато, се надевам ке сака да јаде и за ручек.
Како на суво ма А не сконтал дека се пушта чешмата? Или не сте ставиле батерии уште? Јас ги кријам деновиве. Го уклучува на суво, ќе го прегори.
Мајки за две недели одприлика правиме годинка.. Се буди навечер Х пати.. Некогаш 3 некогаш 5... Гладен не е касно давам вечера... Дали му е навила што стнува да цица нз.. Нз ни како да го научм д сврзува саатид не се буде.. Кај вас ккако е? Како се среди неспиењето?
@srekice давам молерс во него има омега. Пред неколки дена ми го грабна шишето и истури поголема количина на пижамите. Од тогаш неколки пати сум пуштила да се перат и пак мириса. Дали може од тоа да мирисаат и другите алишта бидеќи се перат заедно со пижамите ?? @MilaSs12 дај кажи ми каква молитва кажа браво за синко твој ,ќе ти го пуштам и мојов можеби ќе го средиш @prinstongirl2 моојов се среди околу 16 месец кога престана да бара на вечер вода или сок. Ама го одбив околу 14 месец неможам ни да се сетам точно но морав наводно. Инаку си се будат од ќејф за цице. Не дека се гладни
Е мојава дефинитивно се буди зато шо се чука при вртење или во оградата или во нас. Туку, очите на Нина од близу се гледа дека не се темни туку темно зелени со сиво.. има ли можност да останат такви или ќе има на мене катран црни? До кога менуваат? Се роди со темно плави, па беа светло плави, па сиви, па сега темно зелени. Маж ми и а светло зелени ама како бебе му биле ептеееен плави.
Па, по многу месецов со заби имаме мака и знае понекогаш да се подразбуди или да не клоца, ама воглавно ја преспива цела вечер без да бара ништо.