Хаха истооо Искочив од туширање и кога ги виде, ги ококори очите, покажува со прстот и њам, њам. Одма се покрив и да ме нема. Не му текнува да бара.
А треба нешто да ставам на градиве? Не ми тече млеко, ама еве денес после 3 дена откако не цица гледам едната е поцврста и потврда, другата града не е толку.
Мојов ни со сила ни со забава никако.. Во хранилка не сака ич на маса ич на под чат пат ако касне итоа поише плука отколку што јаде
Истиот проблем го имаме 17+ од дете што јадеше се сега прибира плука џабе готвам плус сме анемични. Почнав со пиковит се надевам ке има малку ефект
понеделник - Паметен вторник - Весел среда - Среќен четврток - Чесен петок - Прекрасен сабота - Славен недела - Најбогат Ја у недела би праела.
Ме тераш да се вратам 1.5г назад да проверам што судбина му одбрав на детето...Каде беше тогаш да ни кажеш ...
И јас се вратив да проверам Во среда сум ги нарачала, значи да не се секирам за во иднина Среќен ќе биде.
Две чаши чај од жалфија помага за помалку млеко. Барем така имам читано. Јас пиев долго време, 2 недели сигурно.
Сецко, а велат дека за 2-3 забораваат. Нема веза, памтат. Една колешка, ми рече дека кога бил 3 години синот, нешто му текнало (исто кога излегла од туширање) и барал млеко. Таа му рекла има во фрижидер,и тој прашал дали има шанси да се истури внатре во градите и од таму да пие.
Вториот ден (завчера ) како прекинав скроз да не и давам да цица, се вртеше еден мпмент во кревет и пак си продолжи. Воопшто не стана. Сега овие денови легнува нешто покасно ( околу 23и30) и тешко ми е додека ја легнам во кревет, потоа веднаш заспива. И денес исто црла ноќ ја преспа. 23и30 легна, стана во 8ипол сабајлето. Среќа лесно се одвикна јас очекував повеќе плачки да има, страствен цицач беше
Камагел Па од 14 месеци веќе почна да ја преспива. Тогаш уште цицаше, ама ретко многу ретко знаеше да се подразбуди и ќе го гушнев и ќе продолжеше. Неколку пати тоа немаше да ми успее па мораше да цица ама тоа ептееен ретко. Сега има 16 месеци во 9:30 заспива и спие до 7. И сега знае да се подразбуди ама не е алармантно. Имај на ум дека зборам за бебе што до 14 месеци се будеше на скоро секој 2 часа да цица и спиеше ептен ептен немирно, живци корнев.
мојата е на секој час 13 ипол месеци имаа,и давам водичка,ја гушкам ја лулам,цицаа @koritsaki и мојата е стравствен цицач,синоќа и дадов Бебелан млеко 40 мл едвај и пак ништо