Леле исто, прво ми носи негова облека, па некој мој фустан, па неговите патики и ако не искочиме одма ми ги носи сите обувки што ги имаме и ги става на маса. Колку пати само ги бутнал во уста По цел ден сме надвор без разлика 35-40 степени, не можам да го приберам дома урла на цел глас. Дајте кажете некое чаре како да се смири од вадење заби. Душата ми ја извади веќе 5-6 дена, се гребе по цело лице, немирно спие, тепа со рачето, ништо не јаде.
О господе си го најдов близнакот изглеа, ист случај се до точка и со патиките в раце е и чекат пред врата и уште пострашно не знајт кај терат, ниту дава рака, многу се нервирам му се дерам и после ми е мака си плачам
Цело време ги пика прстите и се што ќе му дојде при рака во уста па немал температура со ниеден друг заб освен со тие 3 четворки.11 заби има моментално
Од денес ние ја напуштаме групава. Денес наполнивме 2 години воедно и крштевка. Мило ми беше што тука се дружевме си помагавме меѓусебно со своите искуства и бевме тука за секаков совет. Се надевам ќе продолжите да ја испишете темава со убави приказни.
Ооо здраво,мојава по цел ден сака да шета и ноќе станува вика бај и вришти ако не ја извадам од спална па ја шетам низ куќа и заспива
Веке недела дена никако да пишам што и стана незнам ние во понеделник правиме19.... Само се дере.... Се е не не не... Ако ја хранам сака сама да јаде ако е тато тука он да и дава.... Количка само со лажење.... Трициклот пред некој ден скокаше како мајмун по него... Ако сме на лулашки за одење леле мајко... Прееска од базен да ја приберам си викам боље и да не ја ставев.... Си викам период и е...
Ме утешивте значи не е моја кере луд милојко него сите се такви..... Него некпја мајка со совет или до кога трае о а лудило да каже? Се разбудиноќеска од сред сон и вика панично Дома Дома
Znaci generaciski period ponekogas ke se razvikam pa posle od maka si placam ama.ne se izdrzuva nekogas.I se saka so.pribor za jadenje duri i lebot so viluska da go jade.Strav me faka sledniot vikend patuvame neznam.kako kw stigneme gi zalam lugeto vo avionot sto ke gi voznemiruvame.I da se sto vikav moeto dete toa nema da go pravi me udri po glava .
Мајки, од која возраст дечињата ги одделивте од спалната и ги ставивте во детската соба? Синко, е 14.5 месеци. Има своја соба и многу е блиску до спалната. Но, нешто ме мачи, копка, дан е сеуште рано? На два ума сум.
Jas nekogas ostavam da place t.e rika i vreska nekogas odogovlekuvam vnimanie ili pa go zemam go guskam ama ima i periodi.koga ne se izdrzuva i vikam.
Moeto e 19 meseci i seuste e vo spalna no vo poseben krevet jas pred 3 godini ne go dvojam vo detska.
Се правам само не викам Кога е многу лута не ме сака до неа па си седам и чекам да викне мама.До тогаш плачи и мава со нозе Најпрвин ја земам во раце па ако тоа упали ок се гушкаме ако не чекам да мине. Сега и е период за се "неќам маа"
Ова одамна го имам прочитано некаде на нет дека после годината најдобро е да се префрли детенцето во посебна соба