И моето корни. Занкоса.. Гледам. Дека е од милост поштосе рсдува незнае како дасе искаже .. И по децата оди трча, ги брка се радува мноогу мна ниив ама и нив ги куби.. Нз каакодаа го одучам.. 14мес сме
@crazylady кај нас лесно беше, на 22 месеци ја одвикнав, оддеднаш и прекинав и за ден и за преку ноќ , а беше страствен цицач, за преку ден ми бараше 3-4 дена се мачкав со се што ќе најдев да и изгледа гадно , а за преку ноќ 2 дена се мачев да ја успијам , стануваше плачеше за цице ама среќа траеше 2 дена само...и толку сега си преспива цела ноќ, не се буди за ништо.
јас се намачкав прополис тоа ми дојде при ракаа ми успеа но вчера си идам од работа се намршти 2-3 пати и пак цицаше
Јас дојдов да се пожалам. После цел месец по болници, те стомачен вирус, те обичен вирус, па спушти на плуќа, вчера дупна глава. Буквално за 1 секунда со трчање се удри во ногарки од маса и ја расцепи. Не знам ни како отидов во болница, ни како го држев да го шијат на живо ни како не се онесвестив. Среќа што нема скршеница наа череп и нема потрес. Еве го со 4 конци пак трча по дома. Јас сум постара за 10 години.
на 22 месеци го одбив..време беше ..нокните подои кои повеке беа колку да ме осети до него отколку вистинско цицање беа проблем..го откажав лесно преку нок..го нишкав, си плачеше но се смирување , малку водичка и толку..за три дена заборави цице
Картички со слики (или и со збор) со животни и предмети за почеток, може да ги комбинираш со мини фигури или реални предмети; преку разни видови сликовници...кај нас е ефективно тој да покажува на работи, а ние го кажуваме името, и после кога ќе го прашаме каде е тој предмет, го препознава и го бара или покажува. Исто така многу може да научи и кога шетате, да му покажуваш, да му објаснуваш што е што...исто и во домот. Идеите ќе ти доаѓаат насекаде
Ај предлог патичиња за женско.. Кои беа удобни.. И да ги има низ продавниците низ Мкд.. Немам можност да порачувам од странство. Фала
Nike tanjun што сум ги читала по темава. Моево има слични како нив пума, ептен се лесни и се виткаат. Ама и tanjun и како што има син ми се летни патики. Есенски кожни не знам дали има со таква гума флексибилна. Најубаво на лице место да ги пробаш дали и колку се виткаат. Ако некоја мајка знае други нека каже..
Nike star runner ние веќе вторпат купуваме исти, и сега пак треба, и пак такви ќе купиме. Меки лесни еластични