Не кидс витс, други се тие. Ова е само б комплекс. Молерс е омега, вит. Д,А и Е. Не сум приметила на апетитот да влијаат.
Здраво, Дали сте давале драмина на мали деца? Едното бебе ми е 9 месеци а другото год и 9. За малото не ми дозволува Др да дадам, а за поголемиот ми одреди доза. Ме интересираат искуства, да не ги успива премногу? Фала
Имаме на прошетка со доста кривини, а приметив последни неколку пати му е мука од кривини па да го заштитам, се надевам ќе помогне.
Те сваќам многу добро , ќерка ми беше така само малку поголема она , од година ипол до кај две ипол а држеше можеби , мислам само 5 работи јадеше полудев. Ако треба почесто нека јаде ако е по малку , битно да внесува нешто и полека да се нормализира , и само тоа бар по мое мислење е минимум подои бар дури не се управе со храна. Он си цица и не е гладен скрос , и тешко му оде со др да се заентересира ( не сака) си знае цице ќе си добие пак. Има многу и вака случаи да знајш , само млеко и ништо друго. Молерс после 6м може , Главно е омега нели со плус др витамини има. Ќерка ми лани кога почна да го пие и 2кг ми се поправи за мн брзо , количински почна мн повеќе да јаде , плус цела есен се спасиме од настинки и пола зимо , па после паузирав и одма ми закачи вирус чуда па молби со јадење. Кај син ми исто добро му годе , он додуша си јаде од старт убаво , има периоди и он да ме зафркава ама надокнадува на следен оброк.
Ја го купив за син ми нагон за повраќање добиваше од него...со вкус од јаболко земав. Неколку дена давав и ми падна жал колку дпбиваше нагони. Сега ја си го пијам да не се фрли и стварно е одвратно
Јас тути фрути им го земав , син ми мака нема , а ќерка ми еден саат го пие Овоа има поубав мирис , а на вкус да си удара на маслиново по малку Ама ефикасно е , бар кај нас и за имунитет и настинки , потпишувам со две раци за него
До кога давате Д3 капки? И дали секој ден. Јас давам 7 капки, година и 10 месеци е. Само Д3 и сирупче за имунитет (некој денови заборавам)....и уште цица /
Каде може да купам електричен аспиратор за нос? Или да нарачам од некаде, да знаете некој кој ги носи? Многу е стресно веќе со Носко. Бега од правосмукалката, гласно, тотално непрактично е.
Јас земав од Bebehome, за ништо не го бива, едвај нешто да извади. Џабе фрлени пари. Друг кај нас немам сретнато.
Ние го зедовме овај засега е супер. https://bebesupermarket.mk/product/Battery-powered-nasal-aspirator-Babyono-AeMw1
Zdravo...od kade kupuvate kondurcinja,patiki,sandalcinja I toplinki za devojce....osven sportskive prodavnici,ciciban,kegi Dali ima nekoja druga strana so ubavi modeli
Патики само од спортска продавница, сандали ипанема, Зара, топлинки Ваикики. Кондури досега немам купено зашто се премногу тврди.
Do koga pustate baby program na masinite za perenje t.e.duplo plaknenje? Kako se prlja moram vanish da koristam za fleki i se.mislam dali 1 plaknenje dovolno ke e. 15 mes e bebe/dete
Кај мене бебешката со 4 плакнења е, ништо не останува од детергентот, на вода мирисаат алиштата. Омнио бјанко ставам за флеки.