Штом слуша наредби опушти се. Ќе почне ич да не се секираш. Ене ја ќерка ми е 5 год ја молам да се стиши барем 2 мин. Ко навиена е. Мрп не ја ставив и ми дадоа да потпишам изјава дека ја одложувам. Пред 2 год не планирам да ја ставам. Така направив и со големата. Ја прими на 2 без никаква реакција.
Да си прашам , дали е можно некој витамин или нешто да и фали што јаде хартија ? Значи ливче да не види одма во уста ...
Не би требало во таква фаза е Моево камен да види камен во уста става .. пред некој ден на плоштад пикавец зеде и одма во уста го стаде
Исти сме и ние.. Мојата сега скоро во парк си зема смока од земја,ама така малку нагазната и со брзина на светлината ја лапна,си ја голтна Не можеме скорз да ги допазиме.
@minne992 ама ова само со хартија се случува , друго може става ама и се згадува го плука , а хартија баш ја јаде со џвакање со се ...
Можи вкусна му е за јадење Друго дете па копаше абрип и јадеше зрно по зрно За да си рат разговарај еднаш со педијатарот
А кај ја носат крвта знаеш? Дека ортопедот ми посочи дека повеќето лаборатории ја носат крвта на друго место. Убаво било на лице место да се испита
Ич не знам дали некаде ја носат, но ортопедот ми рече од приватни да одам таму. Сум проверувала за мене во исто време и на државно и таму, резултатите не се разликуваа нешто. Од прсте му зедоа, но малку подолго траеше
Kako ste zadovolni od sketchers patiki za decava? Bas za taze zaodenive da recam. Jas prvite i gi zemav addidas i super i se pogodija ama ovie sarenkive mi se svigaat samo mi e strav da ne se tvrdi uste
Od east gate ne znam koja prodavnica bese so daisy duck se lilakovi ama 21 bese brojceto. Imaa 20ki sigurno poso prvo toa zemav pa menjav ama za 19 ne znam Zaso uzas, mene prijateli vozrasnj mi gi falele udobni deka se ama jas licno ne sum nosela sketchers pa ne znam
Од 22 почнуваат, ама некои модели од 22ка се како за 19,20 Од 20ка почнуваат тражи потесен модел ние имаме 2пара едните му се мали едните сега ги носиме..