Фала за инфо значи сепак може да видам и од 20 може да се таман некои,може да ми кажеш кои модели се потесен модел,адидас најк има разлика во броеви?
Може се удобни. Ама личат стари после 2 недели носење. Ко преизносени. Ко трета генерација да ги носи. И другиве околу мене исто збореа. Сега сум ги купила и никад веќе.
Мајки со машки дечоња на кои им е отварано курето од страна на доктор, како сте се справувале со олачки печење болки наредните денови? Мораме уште 5 дена два пати на ден да мачкаме антибиотска крема ама ќе плаче многу ќе го боли ..... Памет немам и крв му течеше....
Нас докторката ни рече да му давам парацетамол навечер, кај нас вечерта почнаа болките и тоа беше советот…и мачкав маст неколку дена
Ти благодарам за споделеното искуство. Се мислев и јас дали би помогнало парацетамол,ќе пробаме ајде .... Ќе се издржи некако 5 дена. Го болеше ли кога мочка?
Кога ни го отвори, плачеше многу и потече крв и поплачи 2 мин и толку…заминавме дома ништо мирен беше 2-3 часа и после кога почна да плаче леле, вриштеше, дури сфативме што е…му дадов парацетамол ама не му помогна…мачкав маст…пред легнување пак дадов парацетамол и немаше после проблем…брзо му помина…ама сеуште не му е доотворено изгледа на хирург ќе завршиме
На хирург му го отворија, целосно... Се жалеше дека го боли потоа ништо ама скааше да мочка и почна да вришти да плаче кога седна на нокшир и не мочаше од тогаш наваму не се пожалил да боли ама не ни мочкал .. ќе видиме како ќе биде . Сепак ти благодарам за одговорот
Мачкај маст и давај парацетамол ако има потреба…вероватно неколку дена му треба и ќе заздрави…со лесно да минува
И јас како и членката погоре,барам некој сируп за апетит,борба водиме за јадење. Од кој сте задоволни,имало ефект?
Дали тие функционираат. Затоа што моето почна да пребира и да јаде само малку работи а до сега немавме таков проблем, јадеше се, може не многу количински ама не одбиваше. И цица плус многу. Значи повеќе ми личи на фаза, се надевам
Јас овој го користам од Зегин погоден е и за деца и за трудници, задоволна сум само многу јако мириса и горчи