Последно време омилени му се сложувалки со две парчиња, картички за меморија (не знае да игра, ама ги реди, врти, превртува, кажува кое што е), дрвени сложувалки (ако така се викаат) со фаќалка да ги ставиш во соодветна форма Топ активност му купив бел хамер, го залепив на под, му дадов водоотпорни фломастери и дешава, сѐ дома жолто ми е обоено. Вечерва пробавме и со темперни, уште посреќен беше дека се шлака. Сака да "свири" на инструментите играчки и да пее, да вози количиња и да кова со една играчка со чекан. Балони и топки имаме минимум 10 и сака да брка меури од сапуница, пресреќен е.
Ептен многу и да изреагираш одма. Исто ко во уста да го бацил/а. За да не се случува ова, син ми пие од шише со цевка каде и да сме, па и дома, од тоа од ДМ, со тоа што дома си пие и од чаша отворена, и тоа пак од тие што се негови, бамбусови или пластични.
Во кеги шус му земав убави топли и не пропуштаат, сега ако има снег ќе видиме како ќе се покажат 2700 ги платив
Kako secete nokti? Od pred nedela dve za ziva glava ne dava ni raka ni noga da secam. Na spienje epten tesko odi 1-2 prsta na nok ne e bebe oseka. Ova period e, kolku im trae? Prethodno se bunese ama ke ja zamajam so pesni na youtube i ke zavrsevme sega nema sansi bega vristi
Со игра да пробаш некако? Не сме имале голем проблем ама како помала секогаш ѝ ја пеев finger family песната и ѝ кажував еве сега го дотеруваме mommy finger..и тн приказни измислував Сега веќе поголемка е сама ми ги подава рацете кога ќе ѝ кажам да сечиме нокти. Се надевам нема да смени
Му правам звук „киц киц„ и се кине од смеење па дозволува. Ако не функционира ова, му давам демек он мене да ми сече и истово звукче го правам па после мене ми е ред да му ги сечкам. До сега успевам вака. 19 месеци има моето.
Истово ќе го прашував пред некое време ама немав кога. Си викам само мене ли ми е тешко едно сечење нокти, само моите деца ли немаат редовно сечени нокти. Лудница е кога дојде ред за тоа. Од 15 месеци отприлика почна ова. А со првото исто од тука некаде до ден денес на 5ипол години сечење нокти на нозе е страшно. Големава и давам сама да ги сече да се научи па да имам една тешкотија помалку. А малово и на сила не можам, а утре во градинка почнува. И Јутјуб му пуштив и џабе.
И мојава прави така неколку месеци, драма е кога и сечам нокти, а еднаш неделно мора. Ја седнувам у хранилка врзана и и давам таблет и сечам на на раце па нозе, ова успева понекогаш.. Сега обавезно сечеме нокти пред неа па почна да дозволува без да ја врзувам и дава нога рака..
Со што ги бањате децата, ние до сега сме со мустела ама сега сакам да и сменам нешто друго а не знам што...
Natura siberica za telo i posledno hipp shamponche mu zemav, pred toa so bioderma kupka i corine de farm shamponche
Јас земав од Литература 200 ден со Сани и Стела , и хит и се, и дадов само 4 пара само ги реди и прередува и кажува кое е што е, саат време ќе и помине во тоа.
I telefon i televizor se uklucivam ama a ja fatam za race vika be trga rakata i tolku e....ipak na spienje najuspesno mi e
Пробај земи турпија или преправај се дека демек ти твоите си ги сечеш и збори и цело време: Ајде мамичка види сега ќе сечеме нокти, види мама како си ги сече ноктите. Сакаш да пробаме и на тебе? На оваа возраст се многу љубопитни за тоа што го правиме ние и сакаат да повторуваат. Можеби ако те гледа тебе дека си ги средуваш ноктите ќе сака и она. Мојава све само ме гледа и сака. На сабајле коа се спремаме за работа/градинка сака да ја прснам со парфем и неа, карминче да и ставам. Све што праам јас сака и она