Немаше ништо од овие работи нај нормална беше а машала доста беше умачкана судокремот беше нов скоро 1-2 намачкана а пола го немаше кога видов ама затоа и она и паркетот беа бели Фала ти многу
Nisto nema da.i bide ne se sekiraj. I da probalo deteto toa sigurno ne e vkusno za jadenje zaso bi liznalo pak...ipak ne se tolku mutavi decava mislam
Мојата е помала ама пие околу 300+ мл во текот на денот. Некогаш знае и цела флаша од 150 мл да ја испие од еднаш па да пие повеќе од тие 300.
Да, фала Богу немаше ништо јас испаничив пошто е судокрем да беше павловичевата на пр не би ми било толку страв јас имам јадено како мала цело кутииче Бекутан па никому ништо
Подобро да ги прават значи невкусни, да не му текне да продолжи ако проба. Може твојата има некоја уметничка жичка штом цртала по подот.
Хахахха да да. Не ко мајка и да јаде Бекутан, море коа ќе подразмислам малце подлабоко мн сме слични ја и она.... Ама у глупостите
Можно ли е детево на 15 ипол мес премногу да јаде? Значи како ќе отвори очи сабајле папа папа папа, ја земам од градинка папа папа папа. Може 5 6 оброци има. Ако не јаде си игра дека прави за јадење или ги храни мечињата и куклите. Паметот само во јадење и е. Може ли желудник да и се прошири? 8 ипол кила е иначе
Хахахахахахахахахаха. Ама знам дека ти на мака си што не јаде. Јас сум сериозно загрижена за мојава. И нејзиново не е на арно. Не ми е реално дека е гладна цело време, ко опседнато е со храна.
Мојава оди во крајности. Еден месец се молиме за јадење, еден месец ко термит е, се живо јаде и нас ќе не изеде и цел ден само бара да јаде. Незнам што е полошо.
Ние сме 1 година и 1 месец па сме 11,5 кг. Може не вика па па ама ам вика и не дај Боже да види храна. Па не се секирам нека јаде колку и се јаде. Него маката е што да и се даде а да е разновидно.
A koa ne odi u gradinka? Mojata e vaka koa odi ama koa e doma bolna taa nedela dve si jade normalno duri i da ja nudis treba nekogas. Isto samo kuva nesto plastelin i kupiv toa mesa, zelka ja praam salata i ona mora u nejzinoto da mesa, oriz grav stogod i ostavam pretura so lazica od edno u drugo cirkus. Ama polesna e igrata koa e projdena onaa oralnata faza se vo usta da se pika
Абе коа е болна и е дома не е до толку. Можда зашо пасирано им даваат во градинка па и фали да џвака ради тоа е опсесија со храна дома.
Za bilo koj antibiotik mislam.deka e sto ispie ispie dali 7 ili 10 dena zaviis kako e prepisano posle se frla