Совети од ЖЕНСКА страна за сите машки

Discussion in 'Сингл' started by kuchka, Nov 30, 2010.

1. tijanana

tijanana Истакнат член

Ако не ти се допаднала не се замарај што те избришала :D

Feminka22, Elf and Ladyy* like this.
  2. Ladyy*

Ladyy* Истакнат член

Си и го скршил срцето,веројатно.:u:

La profesora likes this.
  3. Stark

Stark Форумски идол

Ne me karajte dobroo. :D

Ladyy* likes this.
  4. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Staff Member

Успеа нејзината тактика, само то ќе ти речам. Види колку си заинтересиран за неа сега. :)

5. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Не. Сака да ти каже да го врзеш за кук и да го носиш секаде со себе.
    Да нема социјален живот и само тебе да те гледа,ете тоа сака да каже.

*Amethyst* likes this.
  6. mila7

mila7 Истакнат член

Dali odobruvate koga pri nekoja karanica na socijalni mrezi ve brisa nekoj od prijateli?
    I koga nekoj vi kazuva,, jas mislam deka ti mislis,, bez da prasa sto navistina mislite ve osuduva. I toa odman. Jas ne padnav na manipulacija, vrativ onaka labavo so ne ja zadovoli drugata strana.

Dali vi znaci tugjoto mislenje? Na primer opstestvoto koj kako ke kaze. Stavete se vo situacija koga nekoj vo opstestvo primer e etiketiran kako,, glup,, ili bilo so. Bi se druzele? Iskreno

7. Mantub

Mantub Форумски идол

Бришење од социјални мрежи за секоја караница е незрело.
    НЕдружење со некој кој ми одговара само затоа што другите за него мислат дека е глуп, е исто така незрело.

smile:), Feminka22 and mila7 like this.
  8. flawless_

flawless_ Истакнат член

Созреана личност не се замара со бришење по социјални мрежи, ова е детско. А кога некој ми извртува муабет а јас не сум кажала така, кажувам уште еднаш и го откачувам што сака да мисли. Не ми е гајле повеќе што мислат тие околу мене, освен блиските сите знаат да си озборуваат ако малку да ги изнервираш. И доколку некоја личност ми одговара мене карактерно и се однесува коректно не ме интересира како била етикетирана од некоја група на луѓе.

9. hermosa

hermosa Популарен член

За машко ли се работи?Тогаш продолжи понатаму штом те избришал .А за етикетирање,па не е сеедно иако ти не би требало да имаш проблем со тоа ако ти значи таа личност.

La profesora, *Amethyst* and mila7 like this.
  10. Cutiepie1

Cutiepie1 Популарен член

Зависи, дали има повраток од таа караница. Ако нема, може да си оди...било кој. :D

Туѓото мислење не ми значи. :)

Само од другари/другарки. :)

*Amethyst* and mila7 like this.
  11. DAngel

DAngel Форумски идол

Озбилно ли дојдовте до тоа 90% од љубовните проблеми да ви се поради социјални мрежи? :D

12. asdas

asdas Популарен член

Немањето пријатели од спротивниот пол е многу поголем red flag отколку имањето.

Значи се фаќате и тоа е тоа, повеќе нема шанси да стекне нови пријателства.

13. *Amethyst*

*Amethyst* Популарен член

Јас еден таков пред некоја недела избришав :rofl:
    Тоа што мене ме натера да го избришам е што типов од нигде никаде ми праќа понуда, ај го прифатив, става нон стоп слики па како што си имам навика си лајкам, но ми падна чудно што од страна на типов немаше ама за ништо негова реакција од аспект ни да лајкне нешто кај мене ни ништо, го избришав јер и така не го знам... одма потоа пак ми праќа понуда за пријателство :^) секако дека не прифатив :rofl:

14. СуперДевојка

СуперДевојка Популарен член

Се најубаво.
    Ми е гајле мене за општеството ако ми одговара личноста за дружење. Нека ме мислат и мене глупа, како велат “ти биди среќен и пушти ги другите да се во право”.
    За првото прашање, многу детско понашање и не би се вратила на повторен контакт со особата, пол небитен.

*Amethyst*, Alisa22, hermosa and 2 others like this.
  15. Alisa22

Alisa22 Популарен член

Леле мора да ти е многу досадно во животот штом толку се замараш за такви глупости , те аднала те избришала .. Голема работа .

buba4e89, Konfetka, raww and 9 others like this.
  16. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Па не мора да лајкне, не е обврзан. Може едноставно не му е допаѓаат твоите слики. Ништо лошо тука не гледам.

Но, фактот дека не го познаваш, сепак е доволен да одлучиш дали првично ќе ја прифатиш понудата за пријател и дали воопшто сакаш непознати лица да ти бидат виртуелни пријатели.

Не гледам причина зошто да очекуваме лајк од секого и да ни е чудно ако не го добиеме, макар и ние да сме ставиле лајк на негова/нејзина слика.

17. beautu17

beautu17 Истакнат член

Neznaev kaj da go pisam mislenjevo.
    Site moi drugarki sto bevme generacija fatija deckovci i site se oddlaecivme. Najdobrata mi drugarka od detstvo i mojata omilena cimerka se daleku od mojot grad.
    Ete nekako pocnav da se druzam so drugi. Veke mozda godina i nesto se znaeme. Od ist grad sme, lugje devojcinjava znaci nikako da se zblizime onaka od dusa da si zboris. Muabetot ni e random, cisto koj so pravi po doma. Nema sansi nesto podetalno da se zbori. Povise od 2saati sedenje mi zdosaduva. Pocnav da gi izbegnuvam. Zasto tapa e da se znaes so nekoj cela godina i nesto. Da sedis na masa i muabet da bide cisto random. Se trudev porano da se zbliziuvam, ma ne. Zatvorena kutija. A ne se sramezlivi ili sl. Nz so da kazam. Pocnav da se gledam poretko, zaradi so poveke se izmoruvam nego ispolnuvam. I drugarkata koja ne zblizi site nas me prasa zasto taka. Iskreno i kazav, kakvo gledanje koga bukvalno nemame tema na muabet. Stalno e sosem nekoj tret, ili opsto, najopsto. Sto ke kazete za vakvite kontakti? Imate vakvi kontakti? Za gubenje vreme?
    Pa duri i planovi za odmori koga se pravi, nema sansi.
    Dodusa ne mi preci 1u nedela vaka ama skoro sekoj den vaka e tapa. Em nemame temi muabet, em ne se trudi, em napnuva za gledanje. Ne gi sfakam vakvite lugje.

18. martiiinna

martiiinna Популарен член

А зошто не почнеш ти некаква таква тема што би те интересирала, туку чекаш од другите?
    Не можеш со сила некој да натераш да ти збори за приватни работи, сопствен избор е тоа дали ќе споделат нешто со тебе или не.
    А и исто, никој не те тера да се гледаш секојдневно со нив ако не ти прија...

Regina.Phalange and cresa-jagoda like this.
  19. Star_dust

Star_dust Популарен член

Има кажано дека пробувала да се зближи ама џабе, пак ништо не споделувале со неа.

20. Alisa22

Alisa22 Популарен член

Ако не ти одговора не гледам зошто би си губела време . Лично јас не би си губела време така без врска за што ќе зборуваме за времето ,пробај да се гледаш поретко или ако не ти одговараат не се ни гледај ,прави си како ти одговара.