Се случува секако. И имам кажано на другарка 'овој е убав/згоден'. И таа ќе го погледне па ќе каже свое мислење.
Ако има убави очи и заби можеби би ми привлекол внимание па да кажем некој убав збор. Вака дали има добро градено тело или дали му е оцртан или не знам што воопшто не гледам мислам сега не гледам не ми е важно особено ако е како билдер или има мускули одбивен ми станува моментално.
Реплицирај и на стори нешто што би и првилекло внимание и така ќе почнете да се допишувате, можеш и да и ставаш срциња на стори некое време пред да и пишуваш реченици...
Кај мене лично, не. Но знам некои што ги коментираат машките. Или поточно, го коментирале, кога биле помлади.
Сигурно му довикнува: Дечко, уфф ама јака задница држиш *wink* А овој онака се врти, и до страв убрзува, дим да га њама.
Оговарам да, кога ќе помине некоја јака и на маж ми му викам Леле сврти се види ја и тој вика Колку кул жена имам
Моментално немам девојка, но заљубен сум во колешка на работа, работиме во иста канцеларија. Не знам дали и како да ни признаам. Не сакам да се одрази во работата, ниту пак да дознаат останатите вработени дека сум искажал чувства. Ве молам за совет.
Испитај терен друже да не е зафатена, мислиш дека е заинтересирана тро за тебе? Дружете се повеќе, покани ја на кафе, така одма да и изјавиш љубов... фит фиделија че фати.
Можеби не е паметна идеја да се гледаш со колешка. Треба да сте многу многу многу свесни луѓе за ако почнете врска и се скарате и раскинете, да не дозволите тоа да влијае на работата. А кога се емоции во прашање тоа е прилично тешко да се изведе. Може се ќе биде супер, ама има ризик и да не биде.
Покани ја на кафе после работа, ако прифати значи имаш шанса, разговарај, запознај се подобро со неа, па кажи и дека ти се допаѓа. Ако те одбие - не и се допаѓаш.