Не знам друже. Јас никогаш не сум одел со премиса да си фатам женска, никогаш не сум се трудел, планирал... Не сум искачал за да фатам нешто вечерта, или да пишам на некоја затоа што сакам да имам женска. Секогаш било спонтано, без претходни очекувања, кликнало, биднало. Очајно барање женска и сопствена неисполнетост нема да ти вроди со плод. А чим прашуваш на форум како да фатиш женска, не те фаќале тебе...
Полека , деца читаат... Замисли ; одам се запознавам, се муваме , се сексаме, ме заразува, одам дома, ги бакнувам моите како вистински син , и им префрлам на нив и они умираат. Кој ќе биде крив ?
Да имав 10 години ќе речев , се држевме за рака , и протече случајно лига и пошто сум џентлмен и ја избришав ама заборавив да си ги дезинфекцирам рацете и случајно сум се почешал за око и оп - КОРОНА. Дека сум возразен , ги пишав стадиумите кој се реални. Така да мислам јасна треба да е дистинкцијата пред , во и потоа ( ќе видиме што ќе биде во иднина. ) Важно воопшто не е исто. Одговорноста за општото добро е многу поголема и сите треба да бидеме одговорни за себе и за околината со своите постапки.
@Hugh колку и да ти напишат тука совети, ти пак нема да си фатиш женска оти нели, корона. Ситуацијава ќе трае подолг период, така да треба да се навикнеш.
Ти ќе бидиш крив пријателе, ризикуваш и клецкаш без маска. А и заборави дека во вакви тешки времиња строго доги поза.
А што е секси пикап лајн, некоја шовинистичка сексуална шега или "многу сум прејак" сексуална шега? Не знам стварно што може да е. Некој да ми е најпривлечен, ако ми пушти од прва некаква секси пикап лајн, би добил само блок.
"Ги бакнувам моите како вистински син" Значи овие што не ги бакнуваат родителите во време на пандемија не се вистински синови и ќерки? Тогаш не фаќај женска, што ти е прашањево?
Kukle, ne si drvo ama bi ti se kacil hehe Kolku si slatka, da ne si se rodila vo slatkara? (еден сериозно вака ми пиша) Кринџови
Сите ме викаат Баки ама ти можеш да ме викнеш кога сакаш Или една енглеска Girl are corona virus cuz u take my breathe away
Здраво, без никакво "Kaко си?". Ми пишуваш за дејт, не за да дознаеш како се чуствувам. Не знам зошто постојат луѓе што мислат дека е во ред "Како си?" да е дел од секојдневна конверзација како поздрав. Ма да, јас не би одговорила само на "Здраво", а ќе очекувам и некакво објаснување за тоа здраво пред да решам да пишам нешто. Не треба да си сериозен за пишаново...