Не можеш да бираш кој да сакаш. Ако не чувствуваш нишо меѓу вас, никој не е крив за тоа. Искрено речи и не придолжувај. Зашто ако продолжите да се матката она сигурно ќе се заљуби и ќе е повредена.
Нема потреба да се кривиш себе си, едноставно не е твој cup of tea. Без разлика што се е во ред со девојката. Кога нема жар, нема да има оган. Затоа е полесно на време да прекинеш, само немој со оние клише муабети "не е до тебе, до мене е". Кажи и дека не си спремен за нешто повеќе и дека не сакаш да и го трошиш времето беспотребно.
Јас се ставам на местото на девојчето и би сакала да бидат искрени со мене. Можеш да предложиш да останете само пријатели, ништо повеќе. Не си виновен ти за други чувства, ама ќе бидеш виновен, ако продолжиш да се гледаш со неа, а нема да и кажеш како се чуствуваш. Само ќе и даваш лажна надеж.
Биди искрен додека не е со подлабоки чувства од нејзина страна. Honesty is the best policy, поготово во ваков случај. И нема што да ти се гади од себеси ако не осеќаш ништо. Ехх, камо да биравме кого ќе сакаме а кого не, колку само ќе беше лесно.
Тешко е кога не те сакаат, но уште потешко кога ти не сакаш. Најубаво е да кажеш искрено. Ќе ви олесни и на двајцата. Нема ништо полошо од залудно потрошено време.
Zosto na IG nekoi curi mi stavat lajkovi, me sledat i imam probano da pisam i nisto seen.. whats the point? Jes da sum lepotan ali, zs ne mi pisat more hej
Не е секогаш лајкот дозвола за да пишиш. Можи сликата била убава, можи лајкнале зато шо ти лајкнуваш. Ќе објави некој слика од дрво, ќе лајкнам и оп одма во инбокс, чекајте бе другари, па ако сакаше да ми пишиш шо не пиша пред да лајкнам, или ај ти се пружа прилика па ако се фати се фати.
Hahaha zaso Mache seljak haha.. se sal Pa gledam ponekat da sum kreativen, primer na stori ke pisam nesto zanimslivo, ovo ono kukle, ma4e zavisi so ima objaveno ona. Nekogas i onaka strejt zdravo, so ima... kako si.. jbg neznam so treba da smisluvam pojke.. ne se zalam deka nikoja ne mi vrakja nego ete ova kako enigma mi bese. Komplicirani se zenskite. Sakam ama nekjam
Леле немој со кукле и маче. Барем мене ми е чудно, тие би ги сместила во смешни фори. Дури и некој интересен гиф би ми бил сто пати подобар отколку маче или кукле. Нешто креативно за да импресионираш.
Да, дефинитивно. Директно речи и ми се клецка. Додека пристапувате на девојче со таа помисла нема да ви врати. Лесно и едноставно. Читаме се ние.