„Čuvaj je, pazi i mazi, kao da je jedina žena ne svetu. Iako nije. Da bi te ona volela kao da si najbolji muškarac na svetu. A nisi.“ САМО ОВА ИМАМ ДА ГО КАЖАМ!
Сакам да добијам совет од женска страна.Значи во контакт сме веќе околу 6 7 месеци но нема ништо озбилно...сакам да го направам првиот чекор да ја поканам на кафе да излезиме но незнам како да пристапам за да не згрешам многу ми се допаѓа...девојки помагајтее
'Сакаш да одиме на кафе (или што и да е), некој ден?' Пиши и' сега. И кажи кој ќе биде одговорот, да се позанимаваме
Јас викам и тоа компир манџа да не го прекопира, да не сфати дека сака да ја носи дома на компир манџа.
Kazi i go toa spontano ednostavno lesno prosto znaci olesni i i na nea zatoa sto i taa ke bude zbuneta poveke od tebe,i ako dramatiziras i bides voznemiren nisto od muabetot ili drmni eden konjak so kokakola pred toa moze i so seri cokoladca da ne mirisas voopsto na alhohol,i postojano mala i diskretna nasmevka so namalen ili zgolemen intenzitet vo zavisnost od razgovorot za pocetok pozdrav i ke bide ok i ne mora da e kafe bilo sto da e i topli krofni so eurokrem mozat da zavrsat rabota ako znaes kako ke naucis ima vreme
Ако може совет имам 19г сега немам девојка и другарки но додека одев во средно школо секако дека имав. Нз како да најдам, во живо тешко дека непозната девојка ќе прифати да се запознаеме ?
Како мислење имате за "бричени" глави од типот на Џереми Микс, Статам.. Итн. Да речеме убава модел фаца а ќељав се губи поенче? Или?
Здраво, последниве две, две ипол години не сум бил со девојка бидејќи ми се изнадешаваа разни работи и не можев да се посветам на тој план. Како и да е еве периодов почнав повторно да си пишувам, неколку пати и излегов ама тука негде наидов и на мојот проблем. Воглавно успевам да излезам со девојчињава на кафе па и муабет подоцна, но вистината е дека сум го изгубил чувството за заддавање последен удар(залапувањето). Еве баш вчера излезен со девојче, пиеме кафе седнуваме после тоа 2 саати муабет правиме и у 2 саати не можам да го најдам вистинскиот момент што за мене не е во ред. Ајде помогнете ми, знам дека не може вие да дојдете и да ми ја завршите работата туку морам сам, но како отприлика да знам кога да “нападнам” и што би ме посоветувале.
Дечко како прво има Корона, светска пандемија е, а ти ни ја знаеш ни ја познаваш сакаш да се бакнуваш. Може е асимптоматски преносител. Не знаеш со кого се дружи и со кого сè имала контакт. А и таа не може да биде сигурна дека ти немаш Корона. Како второ тоа не мора да се случи на првиот дејт.