И кај машките и кај женските исто е или има разлика? Оти нели кај едните е пократок кај другите подолг оргазмот. Значи кој е по изморен и кој поише болка доживеал?
Чекам да се стемни, да заспијам на раат, да ти кажам право. Љубопитноста е чудна, те носи во непознати и најнеобични ситуации. Посебно ако не знаеш што да очекуваш од себе. Дали би можеле да направиме прашалник, за она, дали сме погодени. Нормално спремен од психолози, да не може да се лажира. Па едноставно, на првиот состанок си поделуваме прашалници, во тишина ги одговараме и после знаеме на што сме? Можно е?
Инаку Бока Јуниорс води 1:0. Black Mirror е надополнување на Twilight Zone, барем според review-ата. Не сум гледал, ама е интересно да се гледа. lovestoneddd, фала на подршката. Диво, не знам како го замислуваш тоа, некој да најде некому друг жена, а без тој да се потруди? Ова како ропство или? Како она би останала барем секунда со некој таков? Ти би?
Па добро барем од старт би знаел не сме компатабилни чим немаш никаква смисла за заебанција, мора ли се да биде озбилно?
Какви деца ако ме гледа ко материјал за расплод има да се покае што ме запознал и без деца и без пари ќе остане има се да му соберам. А парите би ги користела за се што сакам , се што ќе ми текне секакви луксузи. А вакви сексисти ко тебе ги има на секој чекор , имав еден таков бивши што кога сфатив какво сексистичко копиле му раскинав и намерно искочив на дејт со негов братучед
Хахаха не да ме памти и ден денес уште ме збори . Си викам со другар негов да искочам малку му е полошо заслужува , среќа за него што нема брат .
Сите ли вака си го трошите времето смислувајќи начини за одмазда, само затоа што некој не бил каков што сте го замислувале? Багаж од претходна врска, најтешкото нешто со што може да се удави наредната. Маса од вендети кои само лутаат наоколу и бираат наредна жртва, за да и вратат на претходната. И се така во круг. Тоа ли ви е филмот?
Инаку сексист е навреда за човек кој сакал да створи семејство. Не те дискриминира по пол и не те злоупотребил, (се надевам). Што е за тебе сексист? Јас знам дека не сум тоа, барем по она што го пишува за тој збор насекаде на интернет. Друго е како ти или некој друг го разбрал тој збор. Се надевам ќе објасниш, ете во вид на совет. Како некој да не биде сексист, а да створи семејство?
Сексист си оти мислиш дека мора секоја жена да сака да створи семејство и тоа сега и со тебе. Не оди така. Ти кажав и претходно: љубов и наклоност се заслужува, не ти следува по дифолт. Треба да си ја заработиш.
Погрешно, побарај во било кој речник. Сексист е оној кој дискриминира и злоупотребува врз основа на пол и моќ. Ако мислиш дека е сексист, кога некој на прв состанок ќе каже: ми се допаѓаш, со тебе би сакал да створам семејство, онака искрено и најсериозно, тогаш не си во право. А оној кој ќе се умилкува, ќе симнува ѕвезди и ќе купува скапи поклони, за да после 2-3 месеци брак доаѓа пијан и малтретира, тој не е. Ама е материјал за развод. Сериозно, стварно ли мислите дека можете да ги прочитате партнерите после еден состанок?