Ај да видиме. Дојде на женски форум да нé просветлиш. Остај жити сé, сите неморални, себични, прости сме и ни нема спас.
Алиса во земјата на чудата. Се надевам дека си доволно возрасна, за да ти е прочитана до сега. Се додека манипулираш, ќе добиваш однесување какво што заслужуваш. Карма. Кога ќе бидеш искрена, ќе уживаш во животот. Некои тоа го разбираат на почеток на живот, некои на крај, ама сите кога тогаш си ја научуваат лекцијата. Во меѓувреме губиш драгоцено време, после и да сакаш деца, времето ќе ти помине во занимацијата која си ја имаш, вагинална манипулација. Дали сите овде мислат дека мажите лесно се манипулираат?
Затоа си прашувам, тоа се прашања и констатации, но и провокации за да се заинтересираат потенцијалните соговорнички, таква е темата, може има некоја што не е таква, а и не и смета моето генерализирање. Па ќе даде некој добар совет, како подобро да ги разбереме жените. Не мора само за врска. Понекогаш треба и да знаеш што зборуваат, кога се вљубени и со мислите се некаде далеку. Кога некоја ќе каже дека мажите се вакви, онакви, исто звучи сексистички.
На некои луѓе треба да им се забрани пристап до интернет. Со закон Што се не прочитав Некој многу се разочарал од љубовта
Нема таква која тебе ќе ти се докажува, не на форумов. Со твои зборови: за секое тенџере има капак. Верувам дека ќе се најди некоја Славица и за тебе. И за крај, главната награда оди кај тебе, вистинската слика за самиот себе.
Ги собирам, little black notebook. Диво, ти единствено рече можеби би биле пријатели. Што би требало да сменам, за да повеќето го добијат сличното чувство?
Твин пикс не е добар да се врзува со ниеден совет, поконфузен е и од мене. Советите кои ги споделија се многу корисни. Може совет за тоа како да се израдува жена која не ја познаваш?
А зошто на форумов не сме со име и презиме? Совет, за оние кои се со име и презиме, треба ли да го сменат тоа, ако е возможно?
За тоа, а и за оние кои дошле да бараат секс на овој или било кој форум, освен на специјализирани за тоа форуми, има цели реферати, ме мрзи да барам линкови. Не барај кај што знаеш дека нема да добиеш. Старо правило на Конфучије. Може совет како не се добива клоца?
Ништо посебно. Само да имаш почит кон нив. ----------------------- Ај напрајте ми го ќефот и одговарајте му сериозно и критикувајте го без навреди. И да трола овој, не е лошо оние што се вакви, да поднаучат нешто корисно.