Форумџика на годината

Совети од ЖЕНСКА страна за сите машки

Discussion in 'Сингл' started by kuchka, Nov 30, 2010.

1. GirlLove

GirlLove Форумски идол

@Hoping психијатар во друг град. Требаше во др град да одам.

2. Компир Манџа

Компир Манџа Форумски идол

Јас мислам дека главниот проблем не е што не дошол на дејт, туку неговата несериозност. Да бил малку посериозен, прво ќе ти побарал број за да ти се јави. А вака те оставил на цедило.

GirlLove likes this.
  3. Indiegurl

Indiegurl Популарен член

Па шо знам.. не ти е татко за да го влечеш насекаде со тебе..

black-angel and Feminka22 like this.
  4. Kikiccc

Kikiccc Популарен член

Ако ти е прв пат да те одбие значи не му се лути.
    Ако многу пати те има одбиено за секаква работа подобро разговарај си со него. Секој различно постапуваа машките затоа прашај го и ќе ти одговори па самата ќе си сватиш дали е океј

GirlLove likes this.
  5. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Ти благодарам.
    Воедно и на сите ви благодарам за одвоеното време. :)

6. jojjo8

jojjo8 Активен член

Zenski , mnogu postovi se za da citam sve zatoa resiv da prasam. Zoshto se custvuvam kako nikoja da be e zainteresirana za mene ? Posepecificno od ovoj mal istocno makedonski grad. Svesen sum za faktot shto i poslednive godini sum natamu navamu po stranstvo i dojdov do stepen skoro da ne me poznavaat v grad , a i tie shto mi se vrsnicki golem del se zaminati , se osekjam kako da nema nikoj. Kako dopolnitelen problem e i faktot shto i nemam mn drugari ovde, site se zaminati , nemam preku kogo da zapoznaam nekogo a socijalnite mrezo sto da kazam, dobro e seen da dobijam. Ima momenti kade se osekjam kako stranec , nepoznat , nezabelezan … Bi sakal da zapocnam vrska , no mi se cini nema so kogo…

7. Kikiccc

Kikiccc Популарен член

Еве брат ми е во странство и има мн другари и во Мкд а никој не го барат дали е љубомората или сакаа само со девојка и веќе не е како порано друштво а и врв и кај девојките како и мене исто.
    Сега за девојка едноставно треба да си опуштен да се комуницираш и една ако те остави seen не мора да значи дека е крај.
    Обидувај се биди упорен и ќе си дојде и на твоја среќа.

8. Kasiopaja221

Kasiopaja221 Популарен член

Неможеш да знаеш каде те чека среќата..... и јас излегував постојано, не дека барав очајно дечко, ама си најдов баш кај комшиите :D Што е твое ќе си дојде (fingers)

jojjo8 likes this.
  9. eliesaab

eliesaab Форумски идол

Какви ти се мислите-таков ти е животот. Сето ќе си дојде во свое време.

10. mkstomk

mkstomk Истакнат член

Kade od kade da si zapoznaam devojka sovet?

GirlLove likes this.
  11. mkstomk

mkstomk Истакнат член

Jas ke te druzam od koj grad si

12. kuçuk ❤️

kuçuk ❤️ Истакнат член

Здраво девојки, па веќе некое време се зезаме со еден дечко што работи блиску до мене, јас и он се знаеме од порано и имавме само здраво здраво но откако работи тука нон стоп муабет и шала и сеа пред неколку дена дечкото беше на работа а јас бев таму и он ми посвети песна наредниот ден дечкото се разочарал дека ќе ди одам рано и пак продолжиме зезање јас го видов пред некое време со негова колешка и не мк беше бас сеедно но он се зезаше и пред неа и се океј а веќе неколку дена по ред цело време ми кажува дека дум му фалела и мислел на мене ама јас тоа не го сфаќам сериозно и денес ми се налути дека нема да бидам пак кај што работи он, он е цело време 2 а и јас исто така. Па ако може некое ваше мислење за ситуацијава, мој другарки што го знаат и што цело време ми викаат дека ме гледа мислат дека му се свиѓам а јас не чувствувам така или да имам бар малце гледност на таа страна

13. cutieee123

cutieee123 Истакнат член

Му се свиѓаш ама јас би ти рекла да си бараш друг.Нешто не ми се свиѓа во односов.Не превзема конкретен чекор а притоа пушта жички а ми делува како да е нападен.

14. Thomas22

Thomas22 Активен член

nekoja devojka za lp ?

15. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

За совет или за дејтање?
    Ако е за совет ја ќе ти пишам

cresa-jagoda and нина122 like this.
  16. BlackMistery

BlackMistery Популарен член

Каде и како наоѓате дечко за озбилно?
    Немам проблем да најдам некој да се гледаме ама некако сите се заинтересирани само за секс и некое лабаво излегување, а јас сакам нешто посериозно. Во средно ми помина фазата да си губам со некого време за несериозно.
    Мислев над 20 дека се посериозни веќе сите, овие излегоа полоши од тие што се гледав кога бевме малолетни.
    Се чувствувам како да нема љубов веќе. Понекогаш дури чувствувам и "љубомора" кон луѓе што имаат долги и среќни врски, кај кои во погледот се забележува навистина дека се заљубени. Се прашувам како други на мои години успеваат да најдат некој што ќе е заинтересиран за нешто сериозно да се вложи, а јас само наоѓам некои недоделкани.
    До мене ли е или навистина многу е тешко да најдеш некој сериозен и посветен дечко денеска?

17. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Уживај..
    Еднаш сум имала врска и тоа помалце од месец траеше, сѐ наоѓам или тазе искочени од озбилна врска или идиоти или емотивно несозреани или само за лабаво што им е.
    Не е до тебе, а ни до мене, такви привлекуваме. не си сама :l:

18. black-angel

black-angel Domina Umbrae Staff Member

Верувај и над 30 се исти ако не и бетер , скраја да е да ги прашаш на што сме , ги снемува од лицето на земјата инстантно

19. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

Тешко е да најдеш денеска нормален човек за кафе да се напиеш, а не па за дечко.

Alex.T, Anie93, cresa-jagoda and 4 others like this.
  20. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Тешко секако е да најдеш личност со која ќе се поврзеш подлабоко и поинтимно. Но, и далеку од невозможно. Како што веќе напиша во некоја друга тема дека сеуште го немаш преболено бившиот, дури и да наидеш на оваква личност што сака нешто поозбилно, мислиш ли дека можеш да возвратиш со исто кога сеуште имаш емоции кон некој друг?
    Посвети се на себе си, реши го проблемот што го имаш, дај си време да преболиш, и потоа кога си спремна барај друга личност во твојот живот. Верувам дека ќе ја најдеш. Овака, само гледаш да залечиш стара рана, да најдеш утеха во друг, но на погрешен начин.