Ради тој дечко барем и го виде вистинското лице на твојата "другарка". Ако таа имала почит кон тебе и го ценела вашето другарство, не би направила така.
Ама можеби и на другарка и' и' се допаѓа. Оти пак @kuçuk ❤️ да не се повлечи? Од него зависи луѓе. Можеби се солмејтс со нејзе? Зошто јас да им стојам на патот? Во љубовта нема правила... скроз е глупа и сите некогаш 'губиме'. Пошто не зависи само од нас де...
Па да. Ама како што разбрав погоре, оваа и кажала прва на другарка и дека и се свиѓа. Да беше вистинска другарка едноставно од почит ќе се повлечеше, и немаше да лаже дека не флертува. Ќе постапеше искрено. П.с. Мислам дека членката треба двајцата да ги остави, и да прекине пријателство. Не вреди едноставно, се гледа дека на другарка ти ја заболе за твоите чувства или дали ти ќе бидеш навредена.
Точно е дека ако има чувства и таа, требало отворено да и' каже. Иначе не е другарство, во право си за тоа.
Значи уште пострашно , знаела дека го свиѓаш а му се пушта ...а ти со цел памет викаш битна ти е другарката .. Ми делуваш на наивно 17 годишно девојче ...
Не ти е пријателка, прво тоа да ти е јасно. Немаш храброст да и се спротивставиш, па полесно некако ти е да одржуваш пријателство и дека си во ред со тоа.
Eve vaka:Jas rab vo market dve god mojot sef e vo ista vozrast so mene sekogas jas go gledav kako samo moj sef a jas negova vrabotena.dodeka ne dojde edna nova rabotnicka koja se zblizivme taja so tek na vreme dojde do zaklucok deka toj mene me gleda poinako od drugite vraboteni no jas sekogas i zboruvav deka jas i toj nemat sansi.dodeka toj ne pocna da mi pravi nekoi znakovi nekoi maniri i pocnav i jas samata da zabelezvam.no problem e sto tpj pogolem cekor nema napraeno.zosto.nz dalo.navistina ima.nesto za mene ili ne.no jas vo posledno vreme ne deka sum vlubena vo nego ama imam.nekoi drugo cuvstvo kon nego.posto toj koga doaga kaj mene me gleda direktno na oci kako da saka nesto da kaze.e seriozen i mn cuden tip.sto mislitr vie?
Девојки, совет за бегство од френд зоун? Станува збор за девојка која ја познавам околу 15 години. Како помали, имам искажано дека ми се свиѓа но таа беше незаинтересирана. Од тогаш имаат поминато можеби десетина години и во последно време повторно ми пробудува интерес, но овој пат не сакам да оставам лош впечаток и уште побитно не сакам утре незгодно и на двајцата да ни биде кога ќе се погледнеме.
А она знае дека си ја свиѓал и порано? Мислам дека ако најнормално се понаша, и не ти личи ко да те свиѓа, џабе би било да се трудиш.. П.с. добар никнејм хехе
Дали Фејсбук и Инстаграм се добар начин да запознаваш потенцијални партнери доколку немаш друг начин? Многу луѓе што знам кога ќе ги прашам како ја запознале девојката кажуваат дека било преку овие две страници. Дали на вас ви пишуваат рандом машки и дали би излегле со некој таков?
За пишување пишуваат колку сакаш, а дали ќе излезеш зависи и од тебе и од него, многу е индивидуално тоа.
Да ми пишувале еден куп ама не сум излегувала со сите. Зависи ако некој ми се допадне во разговор и не е нападен би дала шанса да се запознаеме. Сепак тоа индивидуално е.
Јас си го имам направено профилот приватен и имам многу малку фоловерс. Не ги прифаќам тие што не ги знам, така да не не би излегла.
Пишуваат, ама не би искочила.. Повеќе би искочила на дечко што сум го запознала на твитер, затоа што твитер е анонимна мрежа и ако му одиш на профил ќе видиш како он размислува бидејќи таму никој не го знае, може комплетно да се искаже.. Додека на фб и на Инстаграм многу се фолираат и се прават нешто што не се.