Не знам колку години имаш, ама како созреваш, така подобро ги проценуваш луѓето околу тебе. И тоа не мора да значи дека тие не чинат, туку едноставно не си одговарате, различни интереси, карактери, амбиции… Не мора по секоја цел да се дружиш со некого, не ви одело, се повлекле. Наместо да се фокусираш на неуспешни пријателства, поработи на себе и на врските со блиските кои веќе ги имаш, а нови луѓе во животот доаѓаат спонтано.
Купуваш гајба пиво и ги распоредуваш пивата на 20м, од најблиската автобуска постојка до кај тебе пред врата. Јк, можеби на момент заборави на егото и пиши му прва т.е пушти го првиот чекор. Нема да бидиш грешка бидејќи понекогаш не ви ги читаме намерите или мислите.
Работата е што никој не ми се свиѓа за да пуштам чекор не сакам по секоја цена така да си играм со било кој..
Работа на себе и работа на себе, се ќе си дојде на место кога, тогаш. Надградувај се што на лично , тоа на работно поле, шо се вика биди најдобрата верзија од тебе. Лесно е да се каже не му ја мисли али не му ја мисли, секад искача некоја прилика коа најмалце очекуваш.
Од една страна се затвораш по инстаграм итн и викаш не излегуваш ако не знам, а од друга страна бараш, еве мене ме имаш 5ти ден на форумов . Шо сакаш?!
Би ти дал шанса но како што гледам покомплицирана и од мене си. Од оган и ветар може пожар да настане.
Во денешно време лесно е девојките да најдат дечко , поготово со инстаграм сега машкиве пишуваат на која стигнат .. Веројатно имаш инстаграм , имаш опции таму бирај каков ти се допаѓа ..
Зависи што бараш кај машкото , ако бараш совршен потешко е да најдеш .. Никој не е совршен , е сега некои работи како почит , внимание , љубов , искреност , и култура треба да се има ..