На инстаграм може да најде само некој тежок фолирант, па после ќе ја читаме во други теми, т.е не дека на твитер не може, ама барем е анонимна мрежа и секој може да си пише што сака, одма ќе го дознае како размислува, од пишуваното.
Не е лесно ич како што мислите ама ајде. Буквално. Не е поентата само било кој да се најде.. ако не сакам некој или не ми се свиѓа батали не ми треба такво нешто..
Колку години имаш ? До толку ли налетуваш на машки идиоти, еве од десет што ти пишале би требало еден да е океј .. Не е ваљда до толку све забегано ...
Не ми е битна убавината. Него битно ми е бар нешто да ме привлекува. Ич не сум тип што се лета по некои прелепотани
Една да пише дека е сингл одма се залетуваат 100 гладни волци. Шала на страна, ако имате превисоки критериуми како: “ау све сељаци ми се лепат,ау грд е,ау ми се гади од овој,каков е бљак” никад нема да си најдете дечко. Ако ги спуштите стандардите на нормала и оставите се на времето тогаш сите коцки сами ќе се наредат. По среќа и љубов не се трча тие сами доаѓаат.
Лол. Да сакаш да имаш дечко што ќе те сака искрено, ќе те чува, ќе те прифати таква каква што си, и е добар карактерно не значи дека имаш превисоки стандарди туку имаш нормални.
Не зборев за тие стандарди туку за физички изглед и привлечност. Взаемно треба да се сакате, ама секогаш на почеток е тој стил. “Грд е,ваков,таков”. Ништо лично до тебе,општо за темата.
Ако сакаш колку да речиш дека имаш дечко, за еден месец врска да лесно е. Ама ако бараш нешто вистинско и стварно вредности, баш денеска не е лесно воопшто. Баш Инстаграм е лажен свет, каде секој е најубав, само шета секаде, слики еден куп и слично. Плус машко кое пишува на секое девојче и за два дена, колку да биди со женско, една врска со него, шо да ти кажам. А и цело време читам тука, почнале, секс имаат не знаеле на шо се. Јас не знам како ако сакаш нешто сериозно со некој/а од втор ден се сексате, без ништо да знаете еден за друг, без чуства, па ќе се влечиш три, четири месеци и ќе се мислите шо сте. Јас еве како старомодна, овие модерни времиња не ме бендисуваат.
Jas pa cekam edna iskreno da ja slika masatata so grav i kromid, namesto fancy sekos, e taa zena e za mene i ce se obidsm da ja osvojam.
Па добро тоа да се согласувам , потешко е да најдеш идеален ... Дека девојката пиша неможе дечко да си најде и беше нејасно каков бара
Јас паѓав на кретени ради тоа што имав ниски стандарди. Ги покачив и сега е секако поубаво. Ако интуицијата ви вика дека е сељак, сељак е
Мислам дека треба да давате шанса на сите кои барем малку ви се допаѓаат. Кога бирав сериозен партнер, најбитно ми беше да ми е интересен муабетот и да имаме заеднички теми за разговор. Од едно-две кафиња пиење, никој не погинал.