Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од ЖЕНСКА страна за сите машки

Дискусија во 'Сингл' започната од kuchka, 30 ноември 2010.

1. edna_malecka

edna_malecka Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2018
    Пораки:
    3.894
    Допаѓања:
    14.702
    @Kimberly11 отвори го сандачето да можат да ти пишуваат, спамај у секс темите, за 24ч дојди кажи ми фала.

На Kimberly11, Dominik, Hisha и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Dominik

Dominik Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2021
    Пораки:
    233
    Допаѓања:
    1.399
    Девојката не дека неможе да најде дечко,туку не ја привлекува некој.

Инаку со сандачето многу се 24часа ќе неможе да се изначита пораки.:rofl:

На edna_malecka и Indiegurl им се допаѓа ова.
  3. red2323

red2323 Активен член

Се зачлени на:
    13 август 2021
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    32
    Зошто мислиш дека „океј“ е доволно?

На @ceci11 и black-angel им се допаѓа ова.
  4. Boy Mkd

Boy Mkd Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јануари 2019
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    87
    Па на океј мислам дечкото е да е ок , значи да биде саглам , е сега ако бара совршен тоа е друго и незнам дали има ..

На @ceci11 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. red2323

red2323 Активен член

Се зачлени на:
    13 август 2021
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    32
    Не кажав ништо за совршен ама да биде барем впечатлив а не „океј“ само. „Океј“ звучи како да е досаден.

На Regina.Phalange, @ceci11 и Boy Mkd им се допаѓа ова.
  6. stjepan

stjepan Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2018
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    223
    Што мислите,има една девојка што ми се допаѓа.Таа ми е консултантка(за носење животни одлуки,нешто како психолог),но имам чувство дека таа е заљубена во мене.Има емоции кон мене и ги осеќам.Дали треба да разговарам со нејзе на тема дека и јас имам чувства кон нејзе?
    Бидејќи разговорите на сесија ни се како да ги прифатам некои работи,до животна историја(што ми се случувало во минатото),факултет,работа.Дали мислите да и споменам и за тоа што чувствувам за нејзе?Бидејќи осеќам голема поврзаност и многу сакам да идам на сесиите,да раскажувам што ми се случило,што мислам.

Мислења од Ваша страна би ми биле многу потребни.Thanks.

7. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.667
    Допаѓања:
    79.679
    А ако сепак нема чувства кон тебе? Признај и' ако сакаш, ама не биди толку сигурен.

На stjepan му/ѝ се допаѓа ова.
  8. stjepan

stjepan Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2018
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    223
    Тоа ќе биде проблем.Не знам како би ме гледала после признавањето,да не ме смета за манјак?

Исто така,пред неколку месеци раскинав со една девојка,па немам самодоверба за новава девојка.Некако и не верувам дека има љубов.Иако,на разговориве со консултанткава имаме разговарано за бивши девојки,девојки што имам искочено периодов(пред 2-3 месеци).Дури,како да се чувам за девојкава,откако осетив некои работи.Но најдобро да и признаам,да си бидам на сигурно и да немам некоја лажна надеж(да си правам филмови).

9. Star_dust

Star_dust Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2019
    Пораки:
    1.158
    Допаѓања:
    9.242
    Да сум на твое место не би ѝ признала се додека не се осигурам во нејзините чувства.
    Ако ѝ кажеш за чувствата и ако испадне дека не се обострани за џабе ќе си го нарушиш односот со неа.
    Затоа прво осигурај се, па потоа кажувај.

10. stjepan

stjepan Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2018
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    223
    Пред скоро 2 недели осетив со тоа што постави едно прашање.Кога го кажав обратниот одговор(од тој што не го очекуваше) осетив дека се навреди(стана нервозна).И кажав и дека искочив со девојка на кафе,па ме праша некои прашања(дали сум имал чувства кон девојката што бев на кафе).Кога и дадов одговор дека нее мој тип девојкава што бев искочен на кафе,осетив дека се почувстува сигурно.Со тоа ми доведе до знаење дека девојкава нешто чувствува кон мене.

11. Star_dust

Star_dust Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2019
    Пораки:
    1.158
    Допаѓања:
    9.242
    Ти си знаеш.

12. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Се зачлени на:
    10 септември 2018
    Пораки:
    5.210
    Допаѓања:
    39.974
    Меч со две острици е ова. Рече дека ти е консултант и те советува како психолог, па не знаеш како да ги дефинираш овие знаци. Премали се било што да значат.

Прво испитај ја територијата добро пред да превземеш било кој чекор.

На Kasiopaja221 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.926
    Допаѓања:
    15.877
    Некоја женска за ЛП, хелп плс

На Принцезичка1 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Dekoo

Dekoo Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2020
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    769
    Значи од "It's a must", мора да има нормална големина на глава, да ја збира у кофа :))))

На Bezimenka90 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Bezimenka90

Bezimenka90 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2016
    Пораки:
    2.812
    Допаѓања:
    17.591
    Ете, пак испадна имаме превисоки критериуми. :D

На Dekoo му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Dekoo

Dekoo Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2020
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    769
    Нах, кофите се криви

На Ljubova и Bezimenka90 им се допаѓа ова.
  17. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.726
    Допаѓања:
    19.379
    Ја запознав девојкава на интернет, поточно на игра. Често комунициравме последниве неколку месеци, отворено си кажа дека ме бендисува, и мене ми се бендисува во ред...
    Се немаме запознато во живо, само на камера и слики, а и таа живее во странство, а јас овде.

Последнава недела ми беше толку напната што морав да реагирам. Најпрвин рече ај да гледаме заедно филм на дискорд, ајде и реков во ред, ќе гледаме, еве денеска последен филм ми е Lord of the rings од триологијата, третиот го гледам, ако сакаш ајде да го гледаме, ако не утре ќе гледаме по твој избор?

И дотичната ми вели "Ауууу ти си тој шо кажува шо да гледаме?" ?

Насмеа и возвратив само да. После се излути скоро цел ден не ми пиша воопшто, само вечерта да играме, ама бев зафатен.

Другиот ден ми пишува јас се извинувам за моето однесување, ама таква сум ко шо сум, ама работам на тоа да се сменам.

И реков добро и толку.

И ај реков после 10тина саати негде отприлика и пишав ај да гледаме филм бирај, слободеннн сум таманнн, бла бла. И ми вели КОЈ РЕЧЕ ДЕКА САКАМ ДА ГЛЕДАМ ФИЛМ?

И велам возрасен маж сум за да си играме дрн дупка овде, отворено и искрено ќе ти кажам дека не ми одговара вакви работи, наместо да се позабавуваме початуваме, ние се расправаме за банални работи,,,

Ми вика ами ти ко се однесуваш ко некој шериф ова она.

Добро и викам подобро е да прекиниме да се расправаме, ќе одам да си легнам.

Ми возвраќа на тоа, па што ми е гајле шо че прајш.

Добро и викам ко така ништо не е битно, да не разговараме воопшто, и нема да се повторувам и велам пак пријатно.

И сабајлево повторно ми се извинува. Јас стварно не можам да ја разберам 25 годишна жена и вака да се однесува... И реков не е проблем, во ред... ама до кога не знам.

18. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    Чуден карактер и однесување. Мислам да не си го губиш времето искрено.
    Не сум јас против врски на далечина знаеш, но и онака вие и без да почнете нешто воопшто не се слагате, не па така да сте заедно и на далеку кога нема да се гледате, нема да можете ништо да решите меѓу вас.
    Немате разбирање меѓу вас за проста работа како филм гледање, не па нешто друго.
    Само мое мислење, ми делува на некој комплициран однос кој подобро да се избегне на време.

На Traveler91, Limpan, nevermet18 и 4 други им се допаѓа ова.
  19. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Се зачлени на:
    10 септември 2018
    Пораки:
    5.210
    Допаѓања:
    39.974
    Тоа се тие периоди каде што те тестира до каде може да оди и како ќе ја толерираш.
    И ако сега на старт не поставиш граници, и дозволуваш да ги поминува црвените линии, после само полошо и полошо ќе биде.

Едноставно не смееш да попуштиш за ситуации каде што не си крив, да ти се понашаат избувливо и да се карате.

Одлично си направил што си заминал и почекал да се излади ситуацијата.
    Можеш сега да и кажеш дека не сакаш такво избувливо понашање, не сакаш некој да се истура на тебе поради тоа што не и бил погоден денот, не си должен да го трпиш тоа. Стави ги границите и не попуштај пред такво однесување.

На Traveler91, Limpan, Ljubova и 7 други им се допаѓа ова.
  20. Reina.Gitana

Reina.Gitana Популарен член

Се зачлени на:
    12 декември 2020
    Пораки:
    1.799
    Допаѓања:
    19.212
    Типично однесување како дете во секој поглед, несозреана, постојано сака да биде по нејзино. И да не ти е проблем сега како шо викаш, ќе ти пукни филмот за брзо. Батали ја и не се замарај се.

На Ljubova, Stark, sunshinebabe и 2 други им се допаѓа ова.