Glupo mi e, otii posle polsaat saat klade stori, mislam wtf, ako ja uplasi zanrot triler horor ce razberam.. xd
Uhh ova za mene e prenapadno so sum difekten sekos.. ne sakam da ostam vpecatok na pijavica... ako vrati arno, ako ne pak arno. (Lazam, stvarno mi e simpaticna)
@Stark Колку време има поминато од разговорот? Можно е и да заборавила, ама во еден момент ќе се сети и ќе пише. Мене ми се има случувано. Ама ако има поминато подолго време не верувам дека е тоа. Поверојатно ми е дека не сака да врати, од која причина не знам. Не и пишувај ништо поврзано со таа тема. Можеш да и одговориш на некое стори, да пробаш да почнеш нова тема. Чисто да видиш дали ќе врати, и ако да, начинот на кој пишува. Тоа би требало да ти ги реши дилемите.
Pa skoro 12 saati. Inace ne nastojuvam, ne pisuvam nishto povekje, ne sakam napaden da ispadnam, kako i da e ubo cuvstvo da ti pisi od nigde nikade simpatija, haha.
Почекај ја да ти одговори,нека покаже сама дека се интересира за тебе,не брзај,ако ја интересираш и тоа како ќе ти обрне внимание
Ја не би пишала за брзо остај некој ден, може ќе се погоди ( она некое стори или слика да постира па ќе имаш за шо демек рандом да и пишеш) until then би постирала стори(ња) или некоја слика шо пак би и фатила око .Демек i dont care im just living life, except that i do care vibes
добар начин да направиш некој да се осеќа како да те замара, да мисли дека не си заинтересирана и со време да престане да ти пишува.
Retko postira da bidam iskren haha, zimi deneska qo postirashe nesh, a ja sledam mozebi 4 i povekje meseci
Постирај ти нешо колку да и се појавуваш на стори,и пиши по некое време, можда се праи хад ту гет. Искрено girls tend to праат фраерки и да чекаат да видат колку машкото ќе се труди и истрае па после можда ќе put in the effort.*ако тоа и е фазон у непишување и те бендисала Гирлс бе локо мен! гуд лак у ќарување
Ахахахахахахахахахаха Ете за таа ситница од кога знам за себе не пишувам прва и некако не ми е природно јас прва да започнувам разговор. Доколку сум во врска подолг период знам да се јавам или пишам прва ама во 10% од разговорите Јас може не започувам прва разговор ама и те како знам да покажам ако некој ми значи со 10001 друг гест.... Така да не функционираме сите исто а и од мое лично искуство никој не е станал помалку заинтереситан за мене само затоа што не сум му пишела прва....
Не ако некој ме замара јасно и веднаш му ставам до знаење.... Од самиот разговор човек може да примети дали сум заинтересирана за него или не. Од мое лично искуство никој не се откажал од мене само затоа што не почнувам прва да пишам.... Така да...
Ne be, i give up, simpaticna devojka stvarno, ko so sum letargicen, stvarno ete afektiran bev od nejzinjot izgled, no ako treba da dosaduvam nekomu, ili pa apla da se grizam za stranger,ne.. ako saka sama ce pisi, ko so mi pisa od nigde nikade haha.
Totalno se soglasuvam so ova, sepak ne sum tinejdzer, 27 imam, a taa mislam ima okolu 23 24, vozrasni sme.