Дечки совет. Си пишував со една девојка околу две недели, и таа враќаше на моите пораки. Деновиве почна се поретко да ми враќа, и еве од сабота навака, ниту ја има видено пораката што и ја имам пишано. Претходно ми велеше дека не седела многу на телефон кога била со другарки излезена и слично. Изгледа не е многу по социјалните мрежи, ама да не видиш порака повеќе од 2 дена ми изгледа несериозно и глупаво. Изгледа веќе не е заинтересирана да пишува.. Совет?
Си пишувавте или ти и пишуваше а таа враќаше? Не е исто. Штом почнала се помалку да враќа а веќе и воопшто, јасно е. Не е заинтересирана.
Оваа е истата што бараше претходно совет или друга па и таа не ти враќа? Секако нема што многу да се прави во случајов. Терај понатака како што веќе те советувале
@DrMTR стави си на стори: И seen е порака ако разбираш. Зезни ја, да не мисли дека си глуп, дека појма немаш.
Истата е. На почетокот одговараше на половина час, па потоа почна на неколку часа, сега воопшто ја нема ни видено пораката, или пак воопшто не сака да ја отвори. @SexyDarling најверојатно. @Ambitious јас воглавно и пишував.. Таа одговараше. Сега веќе не одговара. Не ја чепкам повеќе. Тоа е тоа, не е заинтересирана повеќе. Живот иде даље.
Што има тука несериозно и глупаво? Не сте во сериозна врска за да биде сериозна. Ако сака враќа, ако не, не враќа. Да речеш "глупаво" е стварно безвезна навреда, ништо не е должна девојката па за да се правда.
Не е заинтересирана друже, терај. И јас сеа пред некој ден пишав овде, ни seen не ми направи, а прва ми пиша, хаха. Не ми била девојка па да ми должи објаснување или да се објаснуваме зошто како. То е то.
Ауч, денеска како гром од ведно небо ми пиша истата.. Си направивме кус муабет, сега сум во позиција како што бев претхдно. Веќе не знам што да правам.