1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од ЖЕНСКА страна за сите машки

Дискусија во 'Сингл' започната од kuchka, 30 ноември 2010.

1. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Сум пеел и јас на девојки па и на гитарче сум им свирел ама сум знаел дека ме симпатишат :D . Вака на непозната ни јас не би се осмелил, така да Јипман е храбар до небо :D.

Сите се учиме на грешките и јас какви глупости сум правел коа ќе ми текне, па коа и реков на една како ма не ти се свиѓам, аууу како се собра девојчето, ама ми пушташе водичка 3 месеци за да ми мавне корпа така да си заслужи :D.

2. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.638
    Допаѓања:
    8.486
    [/quote]Сум пеел и јас на девојки па и на гитарче сум им свирел ама сум знаел дека ме симпатишат :D . Вака на непозната ни јас не би се осмелил, така да Јипман е храбар до небо :D.

Сите се учиме на грешките и јас какви глупости сум правел коа ќе ми текне, па коа и реков на една како ма не ти се свиѓам, аууу како се собра девојчето, ама ми пушташе водичка 3 месеци за да ми мавне корпа така да си заслужи :D.[/quote]
    е ова првово го прифакам пак некако оди ама ова на јипмен ми падна смешно, инаку ај доста коментирам ке излезе после очајна сум за внимание од машкиве. :x

На anastasijaki му/ѝ се допаѓа ова.
  3. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.280
    Јипман, ти навистина си “одлепен“ скроз на скроз човеку :lol: (ама пак си ми мил :angel: )

Друг пат појаснувај поубаво, да знаеме пред кого планираш да пееш- вака јас мислев на некое девојче што го свиѓаш и затоа ми се допадна твојот гест, а не на некоја рандом цура.
    Па ти што мислеше, ќе и пееш и ќе те залапа? :^)

Ова се применува само пред девојка која те знае па сакаш да преминеш на следно ниво, а претходно си и дал некои знаци дека имаш чувства за неа, вака не ;)

На FBI, mims-89, WildCherry и 4 други им се допаѓа ова.
  4. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    Јупман, најпрво ме насмеа. :D

Второ, можеби сите ќе мислат дека сум чудна( па по малку сум) ама јас би постапила подобро. Нормално ако имаш добар глас, ќе сум останала ваква. :o

Ме интересира што и пееше? :lol:
    Јас кога подобро ќе размислам, ќе сум си продолжела да пеам со тебе, зошто и јас пеам па така да. :D
    Ќе било тоа интересен начин за "Како го запознав татко ви" :rofl:

Така едно типче, на одмор дојде после мене со мојата приколка и почна да пее(имаше другар што свири на гитара) И јас само го зјапав и стоев ваква :o :o Незнам што ми беше. Така да, финтава ти е лоша освен ако не си ми пеел МЕНЕ! :!: :lol:

5. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    На Buttterfly, Dushica-sk, Hiii и 5 други им се допаѓа ова.
  6. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Јипман, наредниот пат вака, и успеваш. :) :D
    http://9gag.com/gag/220152/

Инаку, секоја чест за храброста. :)

7. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    WOW Јипман! Искрено, браво за храброста :clap:
    Значи потегов мене ми е ок, ама да ми пристапи некој кој го знам и со кој има искри, или бар да знам дека има симпатии спрема мене.
    Да ми пристапи вака во диско, би си рекла: што му е на овој??!!! КОга има храброст вака да ми направи на мене, има и со други.....
    Ќе си речам дека ти е секојдневна рутина.....така даааа, искрено премногу храбар потег е ова, за запознавање со непозната девојка. Како и да е, бар сте имале материјал за смеење.

Еј, пробај го ова со некоја девојчица, со која има искри ;)
    Од срам мислам дека нема да те погледне во очи, а и богами ќе се стопи ;)

8. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    ААА да се разјасниме

ова ја еднаш ... ЕДНАШ само го пробувам , двапати не фала :tmi:

На zhap4e и simoncelicius им се допаѓа ова.
  9. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Хахаха Јипман богами браво за храброста ! :clap:
    А мене некој што не го познавам овака да ми направи ќе се изнасмеам ама подоцна и ќе си се осеќам некако спешл оти некој се одлучил баш мене да ми пее песна :wasntme:
    И мислам дека ова треба да го направиш на некоја девојка која ја свиѓаш а знаеш дека и она те свиѓа...мене некој симпатија овака да ми направи ќе процветам веруј ми :rofl:

10. Franklin

Franklin Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Како да и пријдам ?

Значи вака: Има една девојка што учи со мене и сум затрескан во неа full само не знам како да и кажам, имам двајца другари и кажуваат те сака, види заљубен е, а таа си се смешка. Не знам што да правам помагајте, фала однапред :?:

11. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сигурно се смешка затоа што мисли дека ја зафркаваат и затоа што до негде тоа се по малку детски работи.

Зошто едноставно не почнеш муабет и не ја викнеш да излезете??? :?:

12. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626
    брат едноставно е твоето....ќе и пријдеш, ќе ја прашаш како е, ова она, 2-3 реда муабет и после ќе и речеш да идете на кафе....со самото тоа, она ќе знае ;) после од тука ќе видиш како ќе се одвиваат работите ;)

На WildCherry му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Франклин па и мене така ме зафркаваат другари . И искрено никогаш на памет не ми текнало дека можда некој стварно ме свиѓа :?:
    Ако си го имате муабетот викни ја да излезете , најнормално и не пред сите .
    Ако не сте толку блиски тогаш некако доближи и се и прашај ја .
    Мистери убаво ти кажа , едноставна работа :)

14. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    Чоек ко шо рекоа сите други на тебе ти е ти да го направиш чекорот не другарите твои... Ти сакаш да бидеш со неа не они ? И секако ке се смешка зашо и мене така некој да ми вика за некого ке си се смешкам дури и ке си се заебавам онака ... Затоа направи го ти чекорот ... Ко што предложија другите викни ја на кафе , прошетајте, размените музика филм и слично и биди директен вака преку другари тешко малку ....
    Ја повеќе ценам кога некој директно има што да ми каже одколку да има негови адвокати да ми пренесуваат ;)
    Ајде со тебе сме :)

На srcekrsacka му/ѝ се допаѓа ова.
  15. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Треба да го направиш првиот чекор што побрзо а не другарите да го направат наместо тебе...подобро да бидеш директен и да добиеш корпа ако треба отколку вака преку другарите и ништо да не направиш !

16. krakor

krakor Истакнат член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    1
    Здраво девојки :) Нов сум на странава ама ја знам од поодамна, зашто сестра ми е по цел ден на неа, и од нејзе слушнав дека имало многу корисни совети и за нас машките. Да не должам многу, ми треба гооолем совет од сите вас...

Запознав едно девојче...и како што одат тие раб, уште првите два дена знаев дека таа е ТАА. Ама никако да и пријдам. Пробав преку фб, ама нешто слабо е заинтересирана. Во диско не можам да ја видам, зашто слабо нешто излегува. Помала е од мене 1 година и учи во друг град.

Инаку јас имам 15 и пол години, и до сега сум имал можност да ,,фатам`` некоја, ама не сакам да си играм со никого, сакам да е некоја што ќе ја сакам, а не само да ја ,,искористам`` и да ја фрлам.

Чаре?

17. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    99% Од зафркавањата се точни всушност е дечкото вљубен само се срами и вака малце да ублажат поканата да искочиш со него :devil:

Си пробал преку нејзини другарки , твои другари чаре од ова нема сам ... мислам дека ти треба малце помош од страна ( мислам на другари да помогнат )

18. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Јипман па од кај да знам дека некој што го гледам секој ден може да ме свиѓа ? :D
    Колку размислувам и ова не ми текнало никогаш , еее плавуша :tmi: :D

Кракор мене таа мода преку фејсбук пуштање ама ич не ми е интересна . Искрено ни јас не би била заинтересирана , можда дека јас немам . Некако најди и го бројот , па договорете средба . Или и Јипман добар предлог ти даде :)

На WildCherry му/ѝ се допаѓа ова.
  19. krakor

krakor Истакнат член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    1

Имам број. Се слушнавме и и кажав дека ја сакам итн ама ништо :worried:

20. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Ама девојчево па и 14 годининки-нешто си мислам да не не сака уште дечко на тие годинки.. :?: (иако тоа денес ретко го има )

И јас да имав 14 години не би била заинтересирана,како што и не бев на 14.

На Antonija123 му/ѝ се допаѓа ова.