Совети од ЖЕНСКА страна за сите машки

Discussion in 'Сингл' started by kuchka, Nov 30, 2010.

1. XMaN

XMaN Популарен член

Сум пеел и јас на девојки па и на гитарче сум им свирел ама сум знаел дека ме симпатишат :D . Вака на непозната ни јас не би се осмелил, така да Јипман е храбар до небо :D.

Сите се учиме на грешките и јас какви глупости сум правел коа ќе ми текне, па коа и реков на една како ма не ти се свиѓам, аууу како се собра девојчето, ама ми пушташе водичка 3 месеци за да ми мавне корпа така да си заслужи :D.

2. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

[/quote]Сум пеел и јас на девојки па и на гитарче сум им свирел ама сум знаел дека ме симпатишат :D . Вака на непозната ни јас не би се осмелил, така да Јипман е храбар до небо :D.

Сите се учиме на грешките и јас какви глупости сум правел коа ќе ми текне, па коа и реков на една како ма не ти се свиѓам, аууу како се собра девојчето, ама ми пушташе водичка 3 месеци за да ми мавне корпа така да си заслужи :D.[/quote]
    е ова првово го прифакам пак некако оди ама ова на јипмен ми падна смешно, инаку ај доста коментирам ке излезе после очајна сум за внимание од машкиве. :x

anastasijaki likes this.
  3. sesilija

sesilija Популарен член

Јипман, ти навистина си “одлепен“ скроз на скроз човеку :lol: (ама пак си ми мил :angel: )

Друг пат појаснувај поубаво, да знаеме пред кого планираш да пееш- вака јас мислев на некое девојче што го свиѓаш и затоа ми се допадна твојот гест, а не на некоја рандом цура.
    Па ти што мислеше, ќе и пееш и ќе те залапа? :^)

Ова се применува само пред девојка која те знае па сакаш да преминеш на следно ниво, а претходно си и дал некои знаци дека имаш чувства за неа, вака не ;)

FBI, mims-89, WildCherry and 4 others like this.
  4. Linn1

Linn1 Популарен член

Јупман, најпрво ме насмеа. :D

Второ, можеби сите ќе мислат дека сум чудна( па по малку сум) ама јас би постапила подобро. Нормално ако имаш добар глас, ќе сум останала ваква. :o

Ме интересира што и пееше? :lol:
    Јас кога подобро ќе размислам, ќе сум си продолжела да пеам со тебе, зошто и јас пеам па така да. :D
    Ќе било тоа интересен начин за "Како го запознав татко ви" :rofl:

Така едно типче, на одмор дојде после мене со мојата приколка и почна да пее(имаше другар што свири на гитара) И јас само го зјапав и стоев ваква :o :o Незнам што ми беше. Така да, финтава ти е лоша освен ако не си ми пеел МЕНЕ! :!: :lol:

5. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Buttterfly, Dushica-sk, Hiii and 5 others like this.
  6. teddybear

teddybear Популарен член

Јипман, наредниот пат вака, и успеваш. :) :D
    http://9gag.com/gag/220152/

Инаку, секоја чест за храброста. :)

7. FBI

FBI Популарен член

WOW Јипман! Искрено, браво за храброста :clap:
    Значи потегов мене ми е ок, ама да ми пристапи некој кој го знам и со кој има искри, или бар да знам дека има симпатии спрема мене.
    Да ми пристапи вака во диско, би си рекла: што му е на овој??!!! КОга има храброст вака да ми направи на мене, има и со други.....
    Ќе си речам дека ти е секојдневна рутина.....така даааа, искрено премногу храбар потег е ова, за запознавање со непозната девојка. Како и да е, бар сте имале материјал за смеење.

Еј, пробај го ова со некоја девојчица, со која има искри ;)
    Од срам мислам дека нема да те погледне во очи, а и богами ќе се стопи ;)

8. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

ААА да се разјасниме

ова ја еднаш ... ЕДНАШ само го пробувам , двапати не фала :tmi:

zhap4e and simoncelicius like this.
  9. CIA

CIA Популарен член

Хахаха Јипман богами браво за храброста ! :clap:
    А мене некој што не го познавам овака да ми направи ќе се изнасмеам ама подоцна и ќе си се осеќам некако спешл оти некој се одлучил баш мене да ми пее песна :wasntme:
    И мислам дека ова треба да го направиш на некоја девојка која ја свиѓаш а знаеш дека и она те свиѓа...мене некој симпатија овака да ми направи ќе процветам веруј ми :rofl:

10. Franklin

Franklin Истакнат член

Како да и пријдам ?

Значи вака: Има една девојка што учи со мене и сум затрескан во неа full само не знам како да и кажам, имам двајца другари и кажуваат те сака, види заљубен е, а таа си се смешка. Не знам што да правам помагајте, фала однапред :?:

11. teddybear

teddybear Популарен член

Сигурно се смешка затоа што мисли дека ја зафркаваат и затоа што до негде тоа се по малку детски работи.

Зошто едноставно не почнеш муабет и не ја викнеш да излезете??? :?:

12. Mistery

Mistery Истакнат член

брат едноставно е твоето....ќе и пријдеш, ќе ја прашаш како е, ова она, 2-3 реда муабет и после ќе и речеш да идете на кафе....со самото тоа, она ќе знае ;) после од тука ќе видиш како ќе се одвиваат работите ;)

WildCherry likes this.
  13. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Франклин па и мене така ме зафркаваат другари . И искрено никогаш на памет не ми текнало дека можда некој стварно ме свиѓа :?:
    Ако си го имате муабетот викни ја да излезете , најнормално и не пред сите .
    Ако не сте толку блиски тогаш некако доближи и се и прашај ја .
    Мистери убаво ти кажа , едноставна работа :)

14. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Чоек ко шо рекоа сите други на тебе ти е ти да го направиш чекорот не другарите твои... Ти сакаш да бидеш со неа не они ? И секако ке се смешка зашо и мене така некој да ми вика за некого ке си се смешкам дури и ке си се заебавам онака ... Затоа направи го ти чекорот ... Ко што предложија другите викни ја на кафе , прошетајте, размените музика филм и слично и биди директен вака преку другари тешко малку ....
    Ја повеќе ценам кога некој директно има што да ми каже одколку да има негови адвокати да ми пренесуваат ;)
    Ајде со тебе сме :)

srcekrsacka likes this.
  15. CIA

CIA Популарен член

Треба да го направиш првиот чекор што побрзо а не другарите да го направат наместо тебе...подобро да бидеш директен и да добиеш корпа ако треба отколку вака преку другарите и ништо да не направиш !

16. krakor

krakor Истакнат член

Здраво девојки :) Нов сум на странава ама ја знам од поодамна, зашто сестра ми е по цел ден на неа, и од нејзе слушнав дека имало многу корисни совети и за нас машките. Да не должам многу, ми треба гооолем совет од сите вас...

Запознав едно девојче...и како што одат тие раб, уште првите два дена знаев дека таа е ТАА. Ама никако да и пријдам. Пробав преку фб, ама нешто слабо е заинтересирана. Во диско не можам да ја видам, зашто слабо нешто излегува. Помала е од мене 1 година и учи во друг град.

Инаку јас имам 15 и пол години, и до сега сум имал можност да ,,фатам`` некоја, ама не сакам да си играм со никого, сакам да е некоја што ќе ја сакам, а не само да ја ,,искористам`` и да ја фрлам.

Чаре?

17. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

99% Од зафркавањата се точни всушност е дечкото вљубен само се срами и вака малце да ублажат поканата да искочиш со него :devil:

Си пробал преку нејзини другарки , твои другари чаре од ова нема сам ... мислам дека ти треба малце помош од страна ( мислам на другари да помогнат )

18. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Јипман па од кај да знам дека некој што го гледам секој ден може да ме свиѓа ? :D
    Колку размислувам и ова не ми текнало никогаш , еее плавуша :tmi: :D

Кракор мене таа мода преку фејсбук пуштање ама ич не ми е интересна . Искрено ни јас не би била заинтересирана , можда дека јас немам . Некако најди и го бројот , па договорете средба . Или и Јипман добар предлог ти даде :)

WildCherry likes this.
  19. krakor

krakor Истакнат член

Имам број. Се слушнавме и и кажав дека ја сакам итн ама ништо :worried:

20. Look

Look Истакнат член

Ама девојчево па и 14 годининки-нешто си мислам да не не сака уште дечко на тие годинки.. :?: (иако тоа денес ретко го има )

И јас да имав 14 години не би била заинтересирана,како што и не бев на 14.

Antonija123 likes this.