До човекот е. Треба сам да се осети зрело за таков чекор. Ако само чека, чека и чека да се осети зрело, никогаш нема ни да биде тој чекор. Мислам дека не е ни баш до годините, некои позрели се на помлади години. Ама еве, ако толку ти треба некоја бројка, над 30.
Sakam sovet vo vrska so pristapuvanje od strana na masko.... znam deka nema pravilo no sepak... Se raboti za poznanicka ama ne bliska ja poznavam preku bliski prijateli...sme nemale nikakov drug kontakt ama se imame na social media.....Eve ako e preku social media dali da e podirektno ili da cekam prilika pa da komentiram na storinja i slicno...bidejki iskreno da pocnam muabet na storinja za nepovrzani temi mi e malce nekako.... sekako se znae zaso sum pisal... a se raboti za 33 34 godinisni....taka da prasanjeto mi e dali bidam podirekten i da vikam za na kafe ili da go tupam prvo odokolu ))))0
Ако се случи само еднаш, ќе простам и нема да реагирам, се случуваат такви работи. Но, ако премине во навика, секако дека реакцијата нема да биде баш сјајна.
Ми се случи скоро дечко ми да заспие во рок од 10 минути (опијанет) и јас на врата чекав пола саат, не го разбудив и си заминав дома. Комшии сме и не ми беше проблем само се разочарав дека ме остави и се изнервирав. Му пишав и следно сабајле дојде до кај мене се смиривме. Не е ферски, ама се ставив во негова ситуација... Зависи од цела ситуација сепак, што направил машкото после тоа, што направило женското.
Погрдо нешто нема од исклучен телефон. Одма мислам дека нешто лошо му се случило и ме мава анкс на најако. При првото јавување олабавувам така да, не сум многу строга, само да не ти стане навика. Е сега зависи ти каква реакција си добил. Секако никому не би му било сеедно да остане извисен а згора на тоа и недостапен да си
Ниеден партнер не се однесувал вака до сега. Освен ако не е 16 годишно детиште. Како може човек да се успие кога треба да се види со саканиот? Од возбуда не сум заспивала, таму ти е паметот, едвај чекаш да го видиш, не па да се успиеш и телефон да исклучиш.
Абе од возбуда не сум заспивала на почеток на врска, после веќе е подруго, поминува возбудата останува љубовта. Сепак да раскинеш за вакво нешто не ми е разбирливо.